2024. május 2. - Zsigmond

Ötven állás ötven államban

Ötven hét alatt 50 állást kapott 50 szövetségi államban egy amerikai férfi, aki vándormadárkodásával azt akarta bizonyítani, hogy a gazdasági válság ellenére is lehet munkát szerezni.
2009. október 18. vasárnap 10:27 - HírExtra
Az ötven állam mindegyike az Egyesült Államok része. A 27 éves, kaliforniai férfinak eredendően is volt munkája, ám lélekölően unalmasnak találta, ezért is vágott neki egy évnyi munkakörkörútjának. Mindegyik államban igyekezett olyan állást találni, amelyről az híres. Las Vegasban esküvőszervező lett, New Orleansban jazz-zenekart vezényelt, de volt homárhordár, tévés időjárás-bemondó, étrendtanácsadó. Utóbbi Mississippi államban, amelynek lakossága igen kövér.

Ez a szakma tetszett meg neki annyira, hogy most állandóbban akar vele foglalkozni. Tapasztalataiból egyébként könyvet ír - jelentette a Los Angeles Times című amerikai lap.
A legjobban a homárhordárkodást utálta, rájött, hogy tengeribeteg, a homárok meg sokat "csipkelődtek" vele - pontosabban bele.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását