2024. április 29. - Péter

Kiszel Tünde okos

Kiszel Tünde úgy véli: a Fábry Sándor vezette Legyen Ön is milliomos! holnapi adásában végre kiderül, hogy nem egy buta tyúk.
2009. október 15. csütörtök 13:59 - HírExtra
Kiszel Tünde Nick Árpi erőművésszel karöltve játszik a holnapi Legyen Ön is milliomos!-ban, ahol Fábry Sándor lesz a kvízmester. A naptárdíva elmesélte, hogy remekül érezte magát a műsorban, és örül, hogy végre bebizonyíthatja a kétkedőknek: igenis komoly műveltséggel rendelkezik, és van esze.

– Több kérdésre tudtuk a választ, mint reméltem. Sajnos azt tapasztalom, hogy buta nőként tekintenek rám. Ez elkeserítő és egyben szomorú is. Mindez a sajtó hibája, amely ilyen képet alakított ki rólam, hiszen így tudják jobban eladni a lapokat. Ez nem fair. De szerencsére a műsorban sikerült bebizonyítanom, hogy nem vagyok egy buta tyúk: okos vagyok, felkészült, sokoldalú, és a műveltségemre sem lehet panasz – mondta Tünde, aki bár kap Fábrytól néhány kétértelmű beszólást, jól viseli azokat, és nem neheztel a humoristára.

– Sándor ilyen. Szinte minden műsorában megemlít. Nagyon izgultam a felvételek előtt, hogy cikizni fog-e, de végül minden rendben volt. Ha az lett volna a célja, hogy jól megalázzon, azt éreztem volna, de ő nem bántani akart, hanem jó nézettséget. – tanúsít megértést a showman csipkelődései iránt Kiszel.

A showman azért eleresztett egy-két kétértelmű megjegyzést, amikről nem lehet tudni, vajon komolyan gondolja-e, vagy csak froclizni akarja velük Tündét:

1. „Tündikém, hát fantasztikusan nézel ki, én csodálom, hogy Árpi még tudja magát fegyelmezni.”
2. „Hallgassuk meg Árpit, aki elnyomva érzi magát.”
3. „Tünde tudása szinte enciklopédikus.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását