2024. május 8. - Mihály

Leszbikus Identitások Fesztiválja mától

A leszbikus és biszexuális nők személyes élményeit, társadalmi megítélését szeretné bemutatni különböző művészeti csatornákon keresztül a második alkalommal megrendezett Leszbikus Identitások Fesztiválja (LIFT); a rendezvényt Enyedi Ildikó filmrendező nyi
2007. szeptember 29. szombat 14:47 - Hírextra

A LIFT keretében játék- és dokumentumfilmeket vetítenek, egyebek mellett Anna Margarita Albelo Egy leszbikus csodaországban című dokumentumfilmjét, Jan Dunn játékfilmjét, a Cigot, valamint Veronika Minder alkotását a Vadmacskabált.

A rendezvényen leszbikus művészek által készített fotókat, festményeket és szobrokat láthatnak az érdeklődők, továbbá workshopokon és kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt.

A távirati irodához eljuttatott sajtóanyag szerint a program általánosabb célja a társadalmi különbségeket elfogadó attitűd elősegítése és egy magabiztosabb, önmagát elfogadó leszbikus identitás megerősítése.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását