2024. május 2. - Zsigmond

Apró trükkök a jó szexhez

Akár tartós párkapcsolatban élsz, akár alkalmi partnereddel bújsz ágyba, a szexet sosem lehet eléggé felfokozni.
2009. október 11. vasárnap 19:10 - HírExtra
1. Csikló-gyönyör

A legtöbb nőnek az orgazmushoz nemcsak a hüvely izgatására van szükség. Ha aktuális párod mégsem foglalkozik a a csiklóddal (hosszú távon nem fog működni), vedd kezelésbe te magad a vibrátoroddal, hogy ne csak ő élvezzen el!

2. Dupla élvezet

Ne félj orális szex közben vibrátort használni! Nyomd a péniszéhez vagy a heréjéhez, hadd élvezze a rezgést!

3. Tájékoztasd!

Mielőtt rá vetnéd magad a pasidra, izgasd egy kicsit verbálisan is! Simogatás közben meséld el neki, mit is tervezel vele ezen a különleges estén. Az előrelátásodtól megőrül!

4. Lépéselőnyben

Mikor úgy érzed, egy percig sem bírod tovább kordában tartani az izgaalmadat, gyorsítsd meg a szex-lépéseket! Például, amikor a keze a szoknyád alá téved, már nyoma se legyen a bugyidnak! Jobb, ha nem azzal tölti az idejét, hogy kihámozzon a ruháidbólól. Így sokkal inkább a lényegre koncentrálhat!

5. Szókimondó vallomás

Olyan orgazmusod volt, mint még soha? Akkor mielőtt elalélsz pasid karjaiban, mondd el neki is, mit éltél át! Ha dicséred, azzal bebiztosítod, hogy legközelebb is ezen a szinten teljesítsen.

6. Lábadozás

A nők hamarabb készen állnak a második körre, mint a férfiak. De mielőtt újra harcba szállnál, azért győződj meg róla, hogy párod is képes- e veled tartani. Tipp: néhány praktikával biztos, hogy így lesz!

7. Kötözd ki!

Miért nem adsz neki izgalmas ultimátumot neki? Például: semmit a kéznek, miközben te erotikus táncot lejtesz. Amikor végre megérinthet, már garantáltan szex-kész állapotban lesz!
Forrás: RTLBulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását