2024. június 11. - Barnabás

Lebukott az MSZP?

Egy, a Magyar Nemzethez is eljuttatott dokumentum szerint lejárató kampányra készül az MSZP.
2009. október 10. szombat 09:45 - HírExtra
A lap szombaton megjelenő száma szerint a másfél oldalas irat minden konkrétum nélkül, általános alapelveket, vádaskodásokat fogalmaz csak meg.

Korrupciós, spekulációs ügyek feltárása, felszínre hozása, szélsőséges csoportokkal való összekacsintásuk leleplezése és összemosásuk, a keresztény erkölcsi magatartás hiányosságainak leleplezése és kérdőre vonása, fideszes villák, nagy értékű, Fideszhez közeli ingatlanok, illetőleg cégcsoportok bemutatása és az ellenzéki párt kifigurázása - olvasható a kampányfelkészülést segítő útmutatóban.

Az anyag szerint Orbán Viktor Fidesz-elnököt hozzátartozóinak vagyonán keresztül, míg Szijjártó Pétert, a Fidesz elnöki stábjának vezetőjét állítólagos ingatlanvagyona, "vidéki palotája" miatt próbálnák meg lejáratni.

Szijjártó a Magyar Nemzetnek nyilatkozva azt mondta, ez az írás is alátámasztja, hogy az MSZP az ellenzéki párt politikusainak lejáratásával minden idők legaljasabb és legmocskosabb kampányára készül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását