2024. június 17. - Laura, Alida

Fidesz: Lendvainak nincsen jogalapja nácizni

A Fidesz szerint Lendvai Ildikónak akkor lesz bármilyen jogalapja "nácizni", ha kizárja pártjából Pásztor Tibort, aki blogjában "díszzsidókról" írogatott, vagy éppen Gyurcsány Ferencet, aki minden nap egy olyan villából indul pénzt osztogatni az MSZP-s holdudvarnak, amelyet kétszeresen, előbb a nyilasok, aztán a kommunisták koboztak el zsidó tulajdonosától.
2009. október 10. szombat 18:18 - HírExtra
Cser-Palkovics András úgy fogalmazott: fontos lenne az is, hogy a szocialistáknál a jövőben ne készüljenek olyan pártprogramok, melyek bevallottan "a rasszista MSZP-tagok" igényeit hivatottak kielégíteni.

A Fidesz helyettes szóvivője ezt arra reagálva közölte, hogy Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke szombaton közleményt adott ki, amely szerint ha Molnár Oszkár hétfőn még a Fidesz-frakció tagjaként teszi be a lábát a Parlamentbe, ha hétfőn még a Fidesz színeiben polgármester, akkor a Fidesz "a náci beszéd pártján áll". A pártelnök szerint, ha nem távolítják el Molnár Oszkárt, akkor minden egyéb fideszes szöveg csak "hadova és mentegetés".

Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője pénteken közölte: hétfőn, a Parlamentben arra kéri majd Molnár Oszkárt, oszlassa el az esetleges félreértéseket.

Edelény fideszes polgármestere a helyi televíziónak azt mondta "...előtérbe helyezem a magyar érdekeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot".

Korábban Molnár Oszkár más kijelentései is napvilágot láttak. Az edelényi polgármester egy képviselő-testületi ülésen úgy fogalmazott: a cigány többségű településeken a terhes nők szándékosan ártanak születendő gyereküknek, gyógyszert szednek be, gumikalapáccsal ütik a hasukat azért, hogy emelt szintű családi pótlékot kaphassanak.

Molnár Oszkár az ülésen a melegekről is kifejtette véleményét. Majd a börtönben megtudja Szetey Gábor, hogy milyen az, amikor a melegek házasságot kötnek - utalt a polgármester a Gyurcsány-kormány egykori államtitkárára, aki nyíltan felvállalta másságát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

bagi
2009. október 10. 18:30
Ezektől a patkány: önző és gusztustalan bal és jobboldali pártoktól már minden értelmesen gondolkodó magyar embernek kurvára elege van (azokról beszélek, akiket az egyik, vagy másik oldal még nem vezetett meg). Söpredékek mind !!! A Magyarország nevű "hajó" pedig közben elsüllyed a tenger fenekére.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását