2024. május 4. - Mónika, Flórián

A Barátok közt legújabb sztárját már megkörnyékezték a lányok

Új szereplő került be a népszerű sorozatba, akinek leginkább csak a karakterét ismerhetjük. A HírExtra ezért felkereste Bozsek Márkot, hogy mutassa meg magát is a rajongóinak.
2009. október 10. szombat 17:09 - Kővári Adrienn
Hogy kötöttél ki a Barátok köztben?

Ez körülbelül másfél évvel kezdődött, édesanyám rávett, hogy jöjjek el egy castingra.  Eljöttem ide, gondoltam próba szerencse, nem vártam tőle túl nagy dolgokat, úgy voltam vele, hogy ezzel csak nyerhetek. Ezek után kiválasztották a legjobb lányokat, és fiúkat, amibe én is belekerültem. Ezt még további castingok követték körülbelül egy éven keresztül, többször visszahívtak, s végül azt mondták, hogy van ez a szerep, s ha akarom, akkor csinálhatom. Elvállaltam, s júniusban kezdtem el forgatni.

Mindig is szerettél volna híres lenni?

Szerintem sok mindenki vágyik rá, hogy ismert legyen, így én is, mert már régóta zenélek. Mindig is az volt az álmom, hogy az emberek megismerjenek, mint alkotó embert, aki megtalálja azt az eszközt, amin keresztül adhat másoknak. Szerettem volna, ha megkedvelik a zenémet is, s ez által adhassak valamit nekik. Tudom, hogy ez sablonként hangzik, de tényleg ezt éreztem. Most egy kicsit más irányt vett az életem. Belekóstolhatok egy olyan dologba, ami sok mindenre megtanít az ismertség és szakmai alázat terén is, és persze ad egy esélyt, hogy én is adhassak valamit magamból.



A zenélést akkor még nem adtad fel.

Nem, semmiképpen sem. Nyilván most első a munkám a sorozatban, szeretnék teljes mértékben megfelelni, és jó lenni. Emellett ugyanúgy játszom a zenekaromban, és készítjük a dalokat. Remélem, hogy előbb-utóbb ennek is meg lesz a gyümölcse.

Mesélnél nekünk a zenekarodról?

Egy karrier kezdete
A 21 éves Bozsek Márk a Novák család távoli rokonát, Fekete Szabolcsot alakítja. A Barátok közt állóvízét kiválóan felkavarja, mert egy szókimondó személyiség, aki a vitás kérdésekből is kiveszi a részét.
Körülbelül fél évvel ezelőtt alakultunk, nekem volt már korábban több zenekarom is. Jelenleg pop zenét játszunk, a nevünk Close2u. Most kezdtünk el koncertezni, hiszen fél éve alakultunk. Ketten hoztuk létre egy sráccal, de csak most tisztázódott, hogy kik is a végleges tagok. Eddig csak öt koncertünk volt, de talán most tényleg kezd beindulni. Szeretnénk lemenni vidékre, Pestre jönni.

Hogyan teltek az első forgatási napok, vagy inkább hónapok? Jól kijössz a munkatársaiddal?

Nagyon jól kijövök velük, harmónia van teljes mértékben. Az első egy-két napon ideges voltam, hiszen új közegbe kerültem, szerettem volna megfelelni minden elvárásnak, de ugye ez nem ilyen egyszerű. Miután eltelt az első hét egy nagy kő esett le a szívemről, s teljesen felszabadultam, sokkal jobban ment a munka. Minden kolléga nagyon segítőkész és nyílt volt velem, teljesen úgy kezeltek, mintha már itt dolgoznék egy jó ideje.

Mivel foglalkozol a forgatásokon kívül? Tanulsz még?

Egy éve érettségiztem, még nem tanultam tovább. Nem akarok még konkrét dolgot mondani, de természetesen tervezem, hogy tovább tanulok. Valószínűleg a színészet, és a zene irányába mennék tovább, illetve a nyelvek, amik még nagyon érdekelnek. Külföldön éltem a szüleimmel, onnan hoztam magammal az angolt, és a portugált.

A színészkedést akkor te nem is tanultad?

Nem, soha nem tanultam. De, nagyon örültem, hogy ennek ellenére mégis beválogattak, és kaptam egy lehetőséget.

Vannak már rajongóid, esetleg szólítottak már le az utcákon?

Mondjuk úgy, hogy elkezdődött. Most még nem radikális, de a kollégák elmondása alapján, könnyen lehet, hogy eljön majd az az idő, amikor azt mondom, hogy beindult az élet. Attól függ, hogy kit nevezünk rajongónak, de igen, írogatnak emberek, küldenek e-maileket.

Gondolkoztál már azon, hogyan fogsz majd megbirkózni a lányrajongóiddal?

Igen, mert muszáj volt rajta gondolkozni, nemcsak a hölgyek miatt. Magam is nagyon meglepődtem, amikor az ismert közösségi oldalakon, amiken én is fent vagyok, az első adásba kerülések után jó néhány levelet kaptam. Bevallom, nagyon örültem az üzeneteknek. Ezért tettem is egy lépést. Készítettem egy külön profilt kifejezetten azoknak, akik szeretnének megismerni, többet tudni rólam. Ők nyugodtan írhatnak arra a profilra, bejelölhetnek, és tarthatjuk egymással a kapcsolatot.

Milyen visszajelzéseket kaptál eddig, hiszen most már a képernyőn is láthatunk téged?

Kaptam ilyet is, olyat is, nagyrészt jókat. A legtöbben szerencsére pozitív véleménnyel vannak. Nyilván fogok még változni a szerepem szerint is, és remélem, egyre jobban belejövök majd ebbe az egészbe. Eddig nem volt semmilyen tapasztalatom, így még komoly kihívás elé nézek. Fontos számomra, hogy képezzem magam, de addig is a többiektől rengeteget elleshetek, tanulhatok. Illetve a sorozat által ebbe még inkább bele tudok jönni. Az a célom, hogy idővel egyre jobb legyek. Törekszem arra, hogy folyamatosan fejlődjek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Dusí
2010. február 6. 22:17
vagyis csak remélni tudom :))<3
Dusí
2010. február 6. 22:16
Szerintem Márk(Szabi)is jól néz ki..de nekem már mióta Zsombor(Peti)jött azóta ő van a csúcson..igaz hogy sp is bejött..de rájöttem hogy ő csak egy újabb (CELEB)..ugymond..szóval sajnálom ha valakit evvel megsértettem..de örülök hogy túlléptem ezen az sp korszakon..és újra lehet Zsombor(Peti)..biztos vele már nemlesz így..pusziiŁŁŁ
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását