2024. április 30. - Katalin, Kitti

Márk inkább a fiúkat választotta

Az énekes Márk nem csajozik, vagy csak nem árulja el, de azt elmesélte, hogy a nyarat inkább a haverjaival töltötte.
2009. október 8. csütörtök 17:24 - HírExtra
Régen hallottunk az énekes Márkról, a lányok bálványáról, ez talán annak tudható be, hogy az utóbbi hónapokban nagyon elfoglalt volt a fiatal énekes. Készült a felvételijére, amit sikeresen teljesített így most már a Kodolányi Főiskola jazz szakán tanul tovább. Barátnője az most nem igen van, inkább a barátaira koncentrál, akik mindig mellette állnak. A Tabu Tv-nek a NévshowR forgatásán sikerült elkapnia Márkot.

„Jöttem énekelni és produkálni önmagam, mert szoktam. Na jó, csak meghívtak énekelni, én is fellépek ma a NévShowR adásában. De mi is volt a kérdés?” - hangzott Márk szájából a válaszkérdés.

„A nyár izgalmasan telt, koncertek sokasága, mindenféle izgalmas rohangálás az országban. Nem nagyon nyaraltam külföldön, Angliába akartam kiruccanni, de elmaradt, majd Novemberben bepótolom. A „Balaton őrület” volt a legjobb a haverokkal.” - mesélte lelkesen az énekes.

És mi a helyzet a lányokkal?

Márk az utóbbi időben kerülte az olyan kérdéseket, amikben lányokról volt szó, most sem tett másként. Annyit azért elárult, hogy az estéket a haverjaival töltötte, bár történt néha olyan dolog, ami nem publikus. Ennél többet nem volt hajlandó elárulni az énekes.

„Szerintem mindenki vágyik párkapcsolatra, és keresi a társat erre, akivel sok időt együtt tud tölteni, aki kitölti az életét, és akivel kiegészítik egymást. Nem tudatosan keresem, nincsenek paraméterek, jön, ami jön, és ha eljön, ráharapok.” – magyarázta Márk.

Itt megtekinthetik a Tabu Tv riportját Márkkal!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását