2024. május 18. - Erik, Alexandra

A Sláger legfeljebb áthangolásokkal kalkulál

Jelentősen nem módosítja műsorstruktúráját a Sláger Rádió, ha újabb hét évre elnyeri 1997 óta használt országos frekvenciáját – mondta az MTI-nek a társaság vezérigazgatója.
2009. október 8. csütörtök 08:33 - HírExtra
Szerintem nálunk érzékelik a legkisebb változtatást a hallgatók” – mondta Heal Edina, megjegyezve: a közönségmérések azt mutatják, hogy igencsak népszerű a műsoruk, a Sláger Rádió augusztusban története második legmagasabb közönségarányát teljesítette.
Az sem kényszeríti jelentősebb változtatásra őket, hogy a pályázatban vállalást kellett tenniük a két évnél nem régebben készült magyar számok arányára; mert náluk már most is 30 százalék ez a mutató, miközben a pályázók 25 és 35 százalék között tehetnek vállalást.

Jogosultságuk meghosszabbítása mellett érvelve arról beszélt: 12 év alatt 8,3 milliárd forintnyi adót és koncessziós díjat fizettek, ennek nagyobb részét az utolsó három esztendőben; ez akkora összeg, amekkorát senki más nem fizetett a rádiós piacon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását