2024. április 30. - Katalin, Kitti

Egymásnak esett Ördög Nóra és Stohl András

Még el sem kezdődött a Csillag születik, máris összebalhézott a két műsorvezető, csípős megjegyzésekkel szurkálódtak.
2009. október 6. kedd 09:59 - HírExtra
Még el sem kezdődött az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató show-ja, a két műsorvezető, Ördög Nóra és Stohl András már is összerúgták a port. A felvételek alatt állandóan beszólogattak egymásnak, még a törékenynek látszó Nóra sem hagyta, hogy Stohl fölé kerekedjen.

„Találkozunk hamarosan, szia Kati!” – így búcsúzott el Nóri az egyik lelkes szereplőtől. Hozzátette még, csak úgy magának, és műsorvezető társának, hogy nagyon örül mindenki, amikor bejut a műsorba, pedig előbb, vagy utóbb úgyis ki fognak esni. Erre Stohl csípősen megjegyezte, hogy inkább előbb essenek ki, amire Nóra csak annyit válaszolt: de egy gonosz szemétláda vagy!

Kamu veszekedés?

Továbbá olyan mondatok hangzottak el még a két műsorvezető között, hogy „Nóri, majom vagy!”, de a stáb tagok sem úszták meg Stohl szurkálódását. A háttérben dolgozók véletlenül rossz zenét adtak be egyszer a színpadra, ami miatt egy hasonló beszólással kellett szembenézniük: nem baj, ti is emberek vagytok valahol – jegyezte meg Stohl.

Hogy mennyire gondolták komolyan ezeket a beszólogatásokat, azt nem lehet tudni. Az biztos, hogy ennek hála, most mi is írtunk róluk, és a Csillag születikről.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását