2024. május 14. - Bonifác

Obama golfozik. És?

Már-már magyaros módszerrel igyekszik fogást keresni a demokrata Barack Obamán republikánus ellenzéke: a konzervatív oldal most épp azzal vádolja az elnököt, hogy - miközben országa gordiuszi gondokkal küzd - szép nyugodtan golfozgat. S nem átallja még élvezni is...
2010. június 23. szerda 10:57 - HírExtra
A fehér házi sajtó ugyanakkor visszautasítja a  vádat, miszerint Barack Obama, az Egyesült Államok 44. elnöke nem foglalkozna eleget országa ügyeivel. Az ellenzéki erők ezt arra alapozták, hogy ismét olyan fotók jelentek meg az elnökről, amelyeken egyik kedvenc sportjának, a golfnak hódol és láthatóan remekül szórakozik.

Többet kellene a munkával foglalkozni, mint a szórakozással - ezzel vádolták meg a republikánusok a demokrata elnököt, Barack Obamát. Az ellenzékiek szerint nem lenne akkora bajban az ország, ha az USA első embere inkább a hivatalával törődne, mint a golffal.

Szerintük a mexikói-öbölbeli olajfolt probléma most sokkal fontosabb, mint holmi játék. Az elnök emberei szerint viszont, mint minden más embernek - időnként Obamának is szüksége van a kikapcsolódásra, amikor azt csinál, amit csak akar.

Az amerikai elnökök szabadideje egyébként már George W. Bush idején is előtérbe került. Akkor épp a demokraták voltak, akik támadták a texasit, amiért bokros teendői közepette néha kiruccant egy kicsit golfozni.

S, hogy mindez miért magyaros stílus? Csupán azért, mert állam- és miniszterelnökök szabadideje hazánkban is neuralgikus kérdésnek számít, hogy messzire ne menjünk: Mesterházy Attila, a nyolc év után ellenzékba szorult szocialisták parlamenti frakcióvezetője a történetesen a minap kívánt jó nyaralást Orbán Viktornak. A régi-új kormányfő a nagy Fidesz-KDNP-s törvényhozási dömping idején a héten a bolgár tengerpartra ruccant családjával.

Aki pedig még kételkedne Barack Obama odaadásában, illetőleg hazája iránti alázatában, tekintse meg a következő videót, amely után bizonyára másképpp gondolja majd:



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását