2022. szeptember 28. - Vencel

Unisós biztos: nem tudja kikerülni az MSZP a jelölést

Bár a hivatalos napirenden nem szerepel, minden bizonnyal megkerülhetetlen téma lesz az MSZP országos elnökségének keddi ülésén az, hogy kit jelöljön Magyarország az Európai Bizottságba – tudta meg az MTI pénteken több szocialista forrásból.
2009. október 2. péntek 16:05 - HírExtra
Az MTI információi szerint a párt országos elnökségének kedden számol be a biztos jelölésével foglalkozó, három vezető politikusból álló bizottság.

Az MTI úgy tudja, hogy péntek reggel Bajnai Gordon miniszterelnökkel egyeztetett a testület, amelynek tagja Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke, Mesterházy Attila frakcióvezető és Szekeres Imre elnökhelyettes.

Bajnai Gordon jogosult hivatalosan arra, hogy a jelölt személyét megnevezze.A pártvezetésből alakult háromfős bizottság a múlt héten jött létre, és egyik feladatául azt kapta, hogy meghallgatja azokat a szocialista politikusokat, akik szóba jöhetnek az Európai Bizottság magyar biztosaként.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását