2024. április 24. - György

Norbi update segített bombázóvá válnia

Négy év alatt fogyott harminc kilót Csilla, s közben teljesen egészséges maradt.
2009. október 2. péntek 15:59 - HírExtra
Ugyan senkit nem zavart a kövérsége, Csilla mégis elkezdte a híres diétát. Akkor 85 kilót nyomott, a csípőbősége 119 cm volt. A kitartás meghozta eredményét. Az egyetemista lány ma igazi bombázó, akár címlaplánynak is elmehetne. 55 kilós és 93 cm-es a csípője.

Csilla az egyetemi testnevelésórák mellett heti háromszor járt futni, és Rubint Réka DVD-jére tornázott. Eleinte csak 1-es kódú ételeket evett, de később a 2-est is bevállalta. Nyáron kicsit elszállt vele a ló, de a Norbi Titok című könyve mindig segítet neki visszatalálni a helyes útra.

Csilla a Borsnak elmondta, a neheze most jön, meg kell tartani a testsúlyát, ami nehéz, mert nagyon szeret enni. A fő gondot a sütemények jelentik.

Csilla szerint rendkívül keménynek és következetesnek kell lenni, s akkor bárki elérheti, amit akar. Ő például az elmúlt 10 hónapban egyetlen edzést sem hagyott ki. És soha nem evett „félre”, nem bűnözött.

Ez azért is különösen fontos, mert az első "félrelépés" után már könnyebben megy a második, harmadik, s vége a fogyásnak.

Csilla így üzen mindenkinek: Fontos, hogy higgyünk magunkban! Legyen előttük egy pozitív példa, vagy valaki, akihez fordulhatnak bármilyen semmiségnek tűnő kérdéssel is. Nincs lehetetlen!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását