2024. május 7. - Gizella

"Nem vagyok buta szőke!"

Kikéri magának Labancz Lilla, hogy butának tartsák. Szerinte ő cseppet sem tipikus szőke, sokkal félénkebb ő annál.
2009. október 1. csütörtök 13:29 - HírExtra
Hajdú Péter az Esti Frizbiben próbálta feszegetni a szőkék, és barnák közte ellentéteket, celebek segítségével. A szőkék nevében Labancz Lilla állt ki teljes mellhosszával a hölgyek mellett. Őt leginkább az Álom.net című tini filmből ismerhetjük, ahol egy buta szereplőt alakított. Talán ezért is őt hívták meg a műsorba a szőkék nevében, mert ha valaki tudja milyen a tipikusan buta szőke, akkor ezzel Lilla tisztában van.

A Gór Nagy Mária Színi tanodájában tanult leányzó lelkesen mesélt arról, hogy vajon a szőke vagy a barna nők csábítanak el hamarabb egy férfiembert.

Sokkal félénkebb, mint gondolnánk

„Ez pasi függő, de az én tapasztalatom az, hogy a szőkék sokkal feltűnőbbek, és jobban odafigyelnek rájuk a férfiak. Ennek ellenére, ha én pasi lennék, akkor inkább egy tipikus természetes szépségű barna lányt választanék, mint egy szőkét.” - mesélte Labancz Lilla, aki úgy tűnik, hogy a pasikból is a barnákat kedveli jobban, hiszen ex párja Danny Blue is ezt a tábort erősíti.

Nem tartja magát egy tipikus szőkének, Lilla inkább nevezné magát nyúlszívűnek, ennek ellenére egy cseppet sem átlagos. „Nem vagyok buta szőke, esküszöm! Próbálok megfelelni magamnak, aztán ami jön, az jön.” – magyarázta Lilla.

Itt megtekinthetik a Tabu Tv riportját a szőkeséggel!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását