2024. május 14. - Bonifác

Liptai anyja is vetkőzne

Viharos fogadtatásra számíthat a Playboy novemberi száma. A címlaplány, Liptai Claudia ugyanis megdöbbentően merész pózokban állt modellt.
2009. október 1. csütörtök 09:27 - Zelenij Linda
A főváros egyik luxusszállodájában tegnap híres televíziósok, zenészek, sportolók gyűltek egy sajtótájékoztató keretén belül. A hatalmas érdeklődés jelezte, hogy Liptai Claudia vetkőzése különleges esemény a Playboy egy évtizedes hazai történetében. A férfimagazin büszkén mutatta be ünnepi számát a sajtó képviselői előtt.

Hárommilliós rekord gázsi, négynapos fotózás, két sztárfotós, huszonhat oldal. Csupa olyan teljesítmény a nyuszis magazin életében, amely a frissen elkészült számhoz kötődik. Az igazi szenzáció azonban Claudia, aki a hét főbűnt megtestesítve, sokszor anyaszült meztelenül látható a képeken, hol egy vérszomjas kutya társaságában, hol pedig a kidolgozott testű férfimodell ölelő karjaiban. Néhány oldallal arrébb már tejben fürdeti ruhátlan testét vagy szétnyíló ingben pózol, whiskyvel és cigarettával a kezében.

Claudia a sajtótájékoztatón elmondta, az édesanyjának már pár nappal ezelőtt sikerült megmutatta a magazint.

„Nézegette, nézegette, majd egyszer csak odakiabált: „Lányom! Szólj Radnainak, hogy másfél millióért én is levetkőzöm neki. Megcsinálhatjuk, hogy ilyen volt, ilyen lett” – mesélte nevetve a műsorvezető, majd azt is elárulta, hogy gyorsan legyűrte a gátlásait, főleg a kubai-magyar modell társaságában.

„ Kétségtelenül ez a legkeményebb sorozat a Playboy magyar történetében – ismerte el lapunknak Radnai Péter főszerkesztő. „– Ez egyrészt Claudia személyiségéből fakad, másrészt megbeszéltük, hogy ha már igent mondott, akkor olyan anyag készüljön róla, amilyen eddig még nem volt – tette hozzá.

A merész fotók máris megosztják az olvasókat. A borsonline fórumán sokan felháborodva tiltakoznak a “pornográf” képek láttán, és az első reakciókból biztosra vehető a viharos fogadtatás.

A készítők maguk is érzik, hogy bizony átlépték a közízlés határát.
„ A Playboyhoz képest valóban durvák a képek” - mondta a Borsnak a képek Nánási Pál, a sorozat egyik fotósa.
„Én mindenesetre szeretem. A mai világba beleillik a sorozat. Ráadásul férfival még sosem dolgoztunk együtt, ráadásul pont egy agyontetovált fiút találtunk hozzá” – tette hozzá.

A címlaplány munkatársunknak elmondta, cseppet sem tart a botránytól.
„Úgy érzem, a jóízlés határát nem léptük át, de tény, erotikában nem szűkölködik a sorozat” – mondta.

Talán Koós János volt az egyetlen, akit nem hozott lázba a meztelen Caludia látványa.
„ Annyira izgatnak ezek az aktfotók, mint a kertemben magvakat csipegető rigó” – jegyezte meg unottan az énekes.

A TV2 úgy véli, nem árthat a Mokka műsorvezetőjének a neten máris pornónak ítélt sorozat.

„ Claudia személyes döntése volt, hogy elvállalja a fotózást. Nem gondoljuk, hogy emiatt csorba esne a műsorvezetői hitelességén” – mondta el Magyar Rita, a csatorna szóvivője.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását