2024. április 25. - Márk

Lehet, hogy épp Önre vadászik Bódi Sylvi?

Az ünnepelt playmate jelenleg éppen facér, de elárulta, hogy van egy kiszemeltje, akit minden áron meg akar hódítani...
2009. szeptember 25. péntek 08:49 - HírExtra
Bár Bódi Sylvi egyike a legfelkapottabb hazai celebeknek, egyelőre nem tud zöld ágra vergődni a pasikkal. Hála a jó istennek, minden más fronton azonban úgy néz ki, rendben mennek a dolgai. A Bors Sylvikéről szóló ötrészes sorozatának befejező epizódjában a sztárszépségkirálynő mindennapjairól esik szó, valamint kiderül, milyen jövőt álmodik magának egy csúcsceleb 2009-ben.

Bódi Sylvi jelenleg egyedül él, napjait pedig leginkább utazgatással tölti. Kiruccanásait barátnőivel és édesanyjával ejti meg. Ne higgyük azonban, hogy mindössze ennyiből áll a kilencszeres szépségkirálynőnek, az év playmate-jének is választott szépség élete: mint a bulvárlapnak nyilatkozva elárulta, a szórakozás mellett kemény munkával, no meg jövője tervezgetésével tölti ki mindennapjait.

„Flörtök mindig vannak, rengeteg udvarló is, de most nem járok senkivel. Van egy kiszemeltem, egy férfi, aki nagyon tetszik, szerelmes is vagyok belé, de még nem jöttünk össze” – vezeti be a HírExtra látogatóit lelkének legmélyebb bugyraiba Syilvi. Ki tudja, kedves férfiolvasónk, talán éppen Ön a szépségkirálynő kiszemeltje…

Persze ami késik, az nem múlik – tette hozzá mosolyogva a szépség. Ne higgyük azonban, hogy e mosoly mögött a vonzó külsejű perszónák magabiztossága húzódik. Bódi Syilvi pontosan tudja, hogy kivételes külseje nem garancia arra, hogy egész életében úgy éljen, mint Marci hevesen, épp ezért nagyon tudatosan készül profi celebkarrierje utáni életére.

Tudom, hogy a modellkedést nem lehet az idők végezetéig csinálni. Egészségközpontot szeretnék majd nyitni, nekem az egészséges életmód a legfontosabb, ez a hitvallásom. Csak kevesen tudják rólam, de nagyon érdekel az ezotéria. Kiskorom óta látom az emberek auráját, volt olyan, hogy előre megjósoltam egy betegséget vagy tragédiát. Emellett képes vagyok pozitív energiákat kézzel átvinni, kézrátétellel gyógyítani. Jól is masszírozok például – mesélte Syilvi, akinek ezek szerint aligha kell majd a munkanélküli segélyért sorba állnia.

Arról nem is beszélve, hogy ha a fentebb fölsorolt hivatások egyike sem jönne be számára, egy–két őrült ajánlatra már csak ismertsége és testi adottságai miatt is, nyugodt szívvel számíthat.

„Milliókat fizettek volna, ha szerepelek egy pornófilmben, de nem vállaltam. Az aktfotózásokkal is szakítottam, olyan képeken már nem szerepelek, amelyeken meztelen vagyok. Új szakasz kezdődött az életemben. Tele boldogsággal, kihívásokkal és izgalmakkal” – árulta el az ország Sylvikéje.








Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását