2024. május 5. - Györgyi

Bódi Sylvi, az egészség királynője

Bódi Sylvi annyira figyel az egészségére, hogy még egy milliárdosnak is kiadta az útját, mert az dohányzott. Méhnyakrákját pedig arra használta fel, hogy más nőkön segítsen.
2009. szeptember 24. csütörtök 13:19 - HírExtra
Bódi Sylvi kilencszeres szépségkirálynő, volt már az év playmatje, udvarlóinak pedig se szeri se száma - és mindez nem véletlen. Természetes alkata és lenyűgöző természete mellett az egészségére is kiemelten figyel: nem iszik, nem dohányzik és vegetáriánus. Ezt annyira komolyan veszi, hogy egyszer egy milliárdos szerelmét utasította el, csak azért mert az dohányzott.

- Volt egyszer egy nagyon gazdag, gáláns férfi, aki szerelmes volt belém, és mindent megtett volna, hogy jöjjek össze vele. A magángépén vitt mindenhova, folyamatosan udvarolt, kényeztetett, tényleg a csillagot lehozta nekem az égről, de nem tudtam megcsókolni, mert éreztem a dohányt az ajkain - mondta Sylvi.

A modell egyszer már a rákkal is szembenézett, és ezt arra használta fel, hogy felhívja nőtársai figyelmét a szűrések fontosságára. – Rettegek a ráktól. Majdnem összeroppantam, amikor kiderült, hogy HPV-vírus van a szervezetemben, a citológiai vizsgálat pedig kimutatta, hogy rosszindulatú daganatot okozott nálam a vírus. Emlékszem, a nőgyógyászom azt mondta, akkora a baj, hogy most azonnal felfektet az asztalra, és megműt… A beavatkozás szerencsére jól sikerült. Azóta félévente járok szűrésre, és kampányolok amellett, hogy a nők igenis figyeljenek oda magukra, és menjenek el a vizsgálatokra, mert ha idejében észreveszik a betegséget, akkor gyógyítható - vallott Sylvi.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását