2024. május 18. - Erik, Alexandra

A botrány folytatódik: Delhusa Gjon bajban van?

Tovább folytatódik a harc! Delhusa Gjoni és egykori párja öldöklő harcot vívnak egy kislány, a tizenöt éves Andrea gyámságáért.
2009. szeptember 22. kedd 10:29 - HírExtra
Az alaphelyzet a következő: Andrea nem akar az anyjával élni, a volt pornós Melindával. Sokkal inkább akar soha nem volt apjával, Delhusa Gjonival, az albán származású énekessel.

Mivel pornós múltja miatt nem lehet a nő Melinda törvényes gyámja, így – némileg elítélendő módon – mindent megtesz azért, hogy Delhusa se lehessen.

Először azzal próbálkozott, hogy kitoloncoltatja a lányt Magyarországról (erdélyi származása miatt próbálkozott ezzel). De korábban például azt is megtette, hogy feljelentette Delhusát, azt állítva, hogy szexuálisan molesztálta a nevelt lányát.

„Melinda a gyámhatóság figyelmébe ajánlhatja, hogy véleménye szerint Delhusa Gjon nem alkalmas a feladat ellátására, és ha mindezt képes is megindokolni, akkor akár a gyámhatóság el is fogadhatja az érveit” – mondta el a Blikknek egy szakember.

De miért nem kérdezik meg a kislányt, hogy mit akar igazából?
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

NewMan
2009. szeptember 22. 13:28
Nagyon sajnálatos, hogy megint minden hírcsatorna Delhusa verziójával van telekürtölve...
Az igazság az, hogy a román állampolgár E.Melinda és lánya ügyében a magyar gyámhatóság nem dönthet : sem az anyát nem foszthatja meg szülői jogától, sem Andreának nem nevezhet meg más törvényes gyámot az anyjánál, erre kizárólag a román hatóságok hivatottak!!!
Ebben az esetben, ha Andrea nem hajlandó az anyjánál élni, akkor az egyetlen törvényes megoldás, ha a Romániában élő nagyszülőkhöz vitetik (nem kitoloncolják!)...
Delhusa azért sem kaphatja meg a "törvényes gyámságot" Andrea felett, mert kiderült, hogy soha nem nevelte, semmi nem igaz abból, hogy 10 éven át a nevelt lánya volt (nem is éltek egy fedél alatt, Melindával 10 évig élettársak voltak ugyan, de ezalatt kicsit sem törődött a kislánnyal, csak mostanában, hogy nagyobb lett).
Attól még, hogy valaki "volt pornós", még joga van a gyerekéhez, ismerünk több más "volt pornós" anyukát is, akkor tőlük is el kell venni a gyereküket?!
Vajon Delhusa miért nem épít a saját vérszerinti gyerekeinek luxus lakosztályt a saját házában?
Miért nem kérdezik meg a kislányt?... Mert egy 15 éves kislányt nagyon könnyű megbolondítani méregdrága mobiltelefonnal, luxus-parfümökkel, drága cipőkkel, ruhákkal, amiket az anyukája nem tud megvenni... Könnyű megszédíteni azzal, hogy fürdőruhás modellválogatásra cipelik és beígérik neki, hogy híres modellt csinálnak belőle!...
Könnyű elkábítani azzal, hogy celeb-bulikra viszik és ott TV-ből ismert sztárokkal találkozhat...
Melyik tini nem élni szívesen ott, ahol kisminkelheti magát, nem muszáj iskolába mennie, akkor fekszik le, amikor akar?... (Az anyja ezt nem engedte, naná, hogy nem is népszerű a lányánál!)
Én inkább alaposan megbüntetném azt, aki merészeli elédesgetni az anyjától a gyerekét (=>cukrosbácsi!) és az anyja ellen uszítja!!! Milyen ember az ILYEN?!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását