2024. április 18. - Andrea, Ilma

9 legszebb sztár frizura

A sztárok nemcsak ruha-, de frizuradivatot is teremtenek. Élete során legalább egyszer minden nő biztosan ment már úgy fodrászhoz, hogy egy sztár fotóját szorongatta, hogy bizony ő ilyet kér. Íme a Top 9, akiket irigyelhetünk.
2009. szeptember 20. vasárnap 12:19 - Zelenij Linda
Képzeljék el, milyen lehet az a haj, aminek majd mindennap bonyolult frizurákat, rendszeres hajszín váltásokat kell kiállnia. Igen, a sztárok már rég kopaszok lennének, ha nem léteznének a legújabb technológiák a haj védelmére és pótlására.

Bár a stylistok és fodrászok általában szerződést írnak alá arról, hogy nem beszélnek „páciensük” valódi hajáról, ám az igazság általában hamar napvilágot lát. Például Victoria Beckham egyszer bevallotta, hogy frizurájában nem egy műtincs található, amiket Moszkvából szerzett be magának.

Tyra Banks pedig elébe ment a leleplező fotóknak, és szeptember 8-át Nemzeti Természetes Haj Napnak hirdette meg, aminek keretén belül az évadnyitó Tyra-Showban póthaj nélkül jelent meg. Pedig róla az a hír járja, hogy őt eddig még egy pasi sem látta póthaj nélkül. Most pedig műsora évadnyitó részében megjelent csuromvizes hajjal, és megmutatta, hogy neki is pont olyan haja van, mint a nagy átlagnak. Az eddigi irigylésre méltó hajkoronái pedig mind fodrászai remekműve.

Mindezek ellenére lássuk a top 9-es listát azokról a sztárokról, akiknek irigyeljük a haját, de legalábbis szívesen megismernénk a fodrászát.

1. Jennifer Aniston





Mezoterápia
A módszer több évtizedes múltra tekint vissza Franciaországban, az USA-ban az utóbbi évtizedben kezdett elterjedni. Az egyedi eljárás lényege, hogy többszörös mikroinjekciózással juttatják a hatóanyagokat a bőr felszíne alá. Vékony tű segítségével a bőr felső rétegébe juttatják az egyénre szabott „koktélt”. Alkalmazói szerint a mezoterápia hidratálja és regenerálja a bőrt, valamint az is gyakran hangoztatott állításuk, hogy a felhasznált anyagokat a szervezet képes teljesen lebontani.
Tehát a mezoterápia haj, és fejbőr kezelése során megoldást kínál számos tünetre, mint pl. a haj fényességének elvesztésére, rostok kiszáradása, zsíros fejbőr, csökkent hajnövekedés, túlzott hajhullás.
Ahhoz, hogy valaki brilliánsat alakítson egy filmben, ahhoz tehetség kell. Ahhoz, hogy egy olyan sorozat, mint a Jóbarátok, sztárja legyen valaki, ahhoz odaadás és türelem kell. Ahhoz pedig, hogy valaki összeegyeztesse a film és a sorozat forgatásait és mindkettőben a maximumot nyújtsa, ahhoz Jennifer Anistonnak kell lenni.
Jen egyébként nem egyszer nyerte el a legszebb hajú nő a Földön titulust. Nem is csoda, hiszen az ő frizurája mindig szép és rendezett, haja pedig egészséges és csillogó - legalábbis annak tűnik. Mindez a rengeteg hajpakolásnak, mezoterápiának, bonyolult és modern festési technikának köszönhető.

2. Sandra Bullock

Sandra Bullockot a Féktelenül című film által ismerik általában, pedig előtte és utána is is jónéhány filmben játszott.

El tudja bárki is képzelni Sandrát szőke tincsekkel? Pedig bizony a színésznő ifjabb éveiben szívesen kísérletezett hajszínekkel, kezdve a fehértől egészen a rózsaszínig. Miután megtalálta a hozzá illő hajszínt , nem tántorít tőle - ezt jól is teszi, mert mind a színe, mind a vágás egyszerűen tökéletesen illik hozzá. Hogy haja továbbra is így maradjon Sandra Bullock időt és pénzt nem sajnálva kísérletezik mindenféle új módszerrel hajkoronája megóvása érdekében.

3. Rihanna



Rihanna, a karibi gyöngyszem Barbadoszról származik, ahonnan a slágerlisták éléig vitte az útja. Ebben nagy segítségére volt a tehetsége, munkabírása és persze szépsége is. Remek adottságai közé nemcsak a hangja tartozik, hanem csodaszép hajkoronája is – bár sajnos az elmúlt egy évben rövidre vágatta csodaszép fürtjeit. Pedig tavaly nyáron Rihanna elnyerte a legszebb hajkorona tulajdonosának járó díjat. Ám a természet eme ajándékára különös gondot kellett fordítania, lehet ezért is vágatta le: rendszeres keramidos és proteines hajkezelésekre és a spa-szalonok csoda kúráira – a haj nedvességtartalmát állítják vissza – kellett járnia az ifjú énekesnőnek.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását