2024. június 17. - Laura, Alida

Kalap, Kabát - esélye sem volt a Nyregyházának

Az Újpest hazai környezetben 3-1-re legyőzte a Nyíregyházát a labdarúgó Soproni Liga 8. fordulójának szombati mérkőzésén.
2009. szeptember 19. szombat 23:19 - HírExtra
A lila-fehérek nyerőembere ezúttal is Kabát Péter volt, aki a múlt heti mesterhármasát követően ezúttal két góllal járult hozzá a sikerhez.

Soproni Liga, 8. forduló:

Újpest FC-Nyíregyháza Spartacus 3-1 (1-1)

Szusza Ferenc Stadion, 3000 néző, v.: Sulyok
gólszerzők: Kabát (42., 55., utóbbit 11-esből), Rajczi (86.), illetve Goia (28.)
sárga lap: Takács Z. (67.), Tóth N. (68.), illetve Ambrusz (17.)
piros lap: Goia (54.)

Újpest:

Balajcza – Dudic, Vermes, Takács Z., Pollák – Simek (Jucemar, 87.), Korcsmár, Millar (Sándor Gy., 65.), Tóth N. – Foxi (Rajczi, 62.), Kabát

Nyíregyháza:

Vojinovic - Kiss Z., Ambrusz, Goia, Cornaci – Pákolicz (Lakatos, 57.), Miskolczi, Zabos (Müller, 76.), Homma – Bogdanovic (Szélpál, 75.), Dosso

Jól kezdett az Újpest, folyamatos nyomás alatt tartotta a nyíregyházi védelmet, de minden helyzetét elpuskázta. A félidő derekán az egyetlen valamire való vendég akcióból gól született, de Kabát a félidő hajrájában egyenlített.

A szünet után is az Újpest akarata érvényesült, ráadásul a Foxi ellen megítélt büntetőt Kabát értékesítette, Goia pedig az esetet követően piros lapot kapott. Az elmúlt szezonban még az Újpestet irányító Szentes Lázár vendégalakulata emberhátrányban is próbálkozott, de egy szöglet után Rajczi fejese eldöntötte a találkozót.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását