2019. december 16. - Etelka, Aletta

A dögös színésznő simán megölné barátját

Megan Fox bevallotta, hogy elég kiszámíthatatlan, bármikor megölhette volna barátját, ennek ellenére csakis azzal bújik ágyba, akit szeret is.
2009. szeptember 17. csütörtök 19:45 - Kővári Adrienn
A dögös Megan Fox meglepő vallomásra szánta el magát. Az októberi Rolling Stone’s magazin borítóján fog domborítani a szexszimbólum. Egy pikáns riportot is készítettek vele, ahol bevallotta, hogy simán megölte volna a barátját.

Évekig Brian Austin Greennel járt a színésznő, még el is jegyezték egymást 2007-ben. Azóta már szakítottak, de még most is sokszor látni őket, amint együtt töltik az egész hétvégét. A huszonhárom éves szépség bevallotta, hogy nagyon temperamentumos személyiség.

Akárkivel nem bújik ágyba

Érzelmileg kiszámíthatatlan vagyok. Egyszer azt mondtam Briannek, hogy jobb lesz, ha elmegy, és soha többé nem fog velem beszélni, mert egyszer megölöm. Egy nap biztos, hogy leszúrlak. Kérlek menj.” – emlékezett vissza a színésznő. „Sosem volt még fegyverem, nem is öltem volna meg vele. De abban biztos vagyok, hogy minimum lábon lövöm.” – tette még hozzá Megan.

Elárulta azt is a Transformers sztárja, hogy őt nem könnyű ágyba vinni, ugyanis azzal sosem fekszik le, akit nem szeret. „Még sosem feküdtem le olyan férfival, akit ne szerettem volna.” – erősködött a szexi színésznő. Elárulta, hogy sosem voltak egyéjszakás kalandjai, egyenesen undorodik ezektől. Már hét hónapja szingli, s elmondása szerint senkivel sem feküdt le ezalatt.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását