2024. június 3. - Klotild

Nehezen, de végül nyert a Vasas

Küzdelmes mérkőzésen egygólos győzelmet aratott a Vasas a vendég Kaposvár felett a labdarúgó Soproni Liga 7. fordulójának szombati játéknapján.
2009. szeptember 12. szombat 23:30 - HírExtra
Vasas - Kaposvári Rákóczi 1-0 (0-0)
---------------------------------------------------
Illovszky Rudolf Stadion, 1300 néző, V: Vad II.
gólszerző: Szilágyi (80.)
sárga lap: Remili (11.), Pavicevic (39.), Gáspár (66.), illetve Petrók (58.), Zahorecz (82.), Stanic (89.)

Vasas:
-----------
Végh - Balog Zs., Kovács G., Gáspár, B. Tóth - Dobric, Pavicevic - Remili (Imrik, 85.), Bakos (Piller, 60.), Lázok - Divic (Szilágyi, 73.)

Kaposvár:
--------------
Milinte - Bank, Petrók, Zahorecz - Kovácsevics (Reszli, 86.), Stanic, Maróti (Hegedűs, 80.), Pest K., Gujic - Jovánczai (Farkas, 66.), Nikolic

Az első félidő feléig a hazai csapat jelentős fölényben játszott, sorra dolgozta ki a helyzeteket, gólt azonban nem sikerült szereznie. A 25. perc környékén észbe kapott a Kaposvár, és vezetett néhány veszélyes kontrát, ám a befejezésbe rendre hiba csúszott.
A második játékrészben csökkent az iram és gólszerzési lehetőségből is kevesebb alakult ki. Úgy tűnt, a vendégeknek elég a döntetlen, a 80. percben azonban kihasznált egy védelmi hibát a Vasas, mégpedig a Debrecentől érkezett, ezúttal debütáló Szilágyi Péter révén. A Kaposvár futott az eredmény után, de a hátralévő idő már nem volt elég az egyenlítésre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását