2024. május 20. - Bernát, Felícia

Tovább dagad az edelényi-ügy

Több száz cigány asszony rágalmazás alapos gyanúja miatt feljelentette Molnár Oszkárt (Fidesz), Edelény polgármesterét - közölte Káló Norbert, a szendrőládi cigány kisebbségi önkormányzat elnökhelyettese az MTI-vel pénteken.
2009. szeptember 11. péntek 15:30 - HírExtra
Szendrőládi cigány asszonyok közül 254-en, a laki cigány asszonyok közül pedig 115-en tettek feljelentést rágalmazás miatt, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség főügyésze, Mészáros János vett át - tájékoztatta az MTI-t Káló Norbert.

Elmondta: Bordás Géza, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke is feljelentette Molnár Oszkárt a magyarországi cigányságot ért sérelmek és rágalmazások miatt.

Az edelényi polgármester egy önkormányzati ülésen azt mondta: Szendrőládon és Lakon a roma nők szándékosan ártanak születendő gyereküknek azért, hogy emelt szintű családi pótlékot kaphassanak. Ezért a cigány asszonyok gyógyszert szednek be, valamint gumikalapáccsal ütik a hasukat.

Molnár Oszkár korábban azt közölte: ő is feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, és fenntartja állításait.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását