2024. május 6. - Ivett, Frida

Csak heti egyszer szexelhetnek a vébén

Szigorú szexkorlátot szabott játékosainak az angol labdarúgó válogatott olasz szövetségi kapitánya, aki elrendelte, hogy a jövő nyári dél-afrikai világbajnokságon a csapattagok hetente legfeljebb egy éjszakát tölthetnek együtt hölgypartnereikkel.
2009. szeptember 11. péntek 16:02 - HírExtra
Az angolok a Horvátország felett e héten aratott kiütéses, 5:1 arányú győzelmükkel biztosították helyüket a 2010-es VB-n.

Fabio Capello szakvezető azonban nem sok időt hagyott az ünneplésre, és azonnal a lényegi részletekre tért, meglehetősen szikár házirendet előírva csapatának. Mindenekelőtt felhívta a legénység figyelmét arra, hogy "nem vakációzni mennek" Dél-Afrikába, és közölte: a barátnők és a feleségek általában csak a meccsek utáni napokon, de hetente legfeljebb egyszer találkozhatnak a válogatott tagjaival.

A 63 éves kapitány - a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap pénteki beszámolója szerint - jó előre gátat szabott a hölgyek esetleges tiltakozásának is, mondván: akinek nem tetszik az "egynapos" szabály, az maradjon otthon.

Angliában külön fogalommá, sőt értelmező szótári szócikké vált a focisztárokat külföldi turnéikra kísérő hölgyosztag, a WAGs (wives and girlfriends - feleségek és barátnők), akik körül rendszerint legalább akkora a sajtócirkusz, mint a csapat körül.

A WAGs-különítmény már az előző, 2006-os németországi világbajnokságon hírhedté vált a mindennapos éjszakai bulizásokról, és még a játékosok is elismerték, hogy a hölgypartnerek jelenléte hatással volt a csapat nem túl bravúros teljesítményére.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását