2024. május 29. - Magdolna

A legfurcsább év férfija

Kiosztották Londban a GQ magazin díjat az év embereinek különböző kategóriákban. A gálán nemcsak meglepetés eredmények voltak, de akadt egy pikáns botrány is.
2009. szeptember 11. péntek 18:29 - HírExtra
A londoni Royal Opera Houseban lefolyt az „Év férfija 2009” díjának átadása az amerikai GQ magazin listája alapján. Az idei év „supermenje”bármilyen meglepő Miki Rourke lett. A résztvevők szerint az esemény nagyon fényűző volt. A díj átdása előtt a zsűri az összes jelöltet alapossan tanulmányozta, és heves viták előzték meg a döntéshozatalt.

Ám az este nem zajlott le botrány mentesen. Ugyanis Kate Moss feldúlltan elviharzott a díjátadóról, miután a műsorvezető elsütött egy, a modell szerint ízléstelen viccet róla. James Nesbitt azon poénkodott, hogy megkapta a modelltól, amit akart, pedig csak a telefonszámára gondolt - rossz az, aki rosszra gondol.

"Nagyon goromba volt. Hogy merészelte? Tudjátok mit? Soha többet nem jövök el erre a rohadt díjkiosztóra” -üvöltötte a modell.

Pedig Kate feladata az lett volna, hogy barátnőjének, Lilly Allennek átadja az „Év nőjének” járó díjat.

A díjazottak között volt még Jenson Button forma 1-es pilóta, mint az év sportolója, az év színésze Micheal Sheen lett, az év divattervezője díjat Giles Deacon vitte haza, az év bandája pedig a Take That lett.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását