2024. június 1. - Tünde

Pljusenko furcsa esküvőt tervez

Jevgenyij Pljusenko hamarosan másodszorra is megnősül. A szerencsés hölgy Jana Rudkovszkaja. Ám ami igazán meglepő, hogy az esküvőre mindenkit meghívtak, a rokonokat kivéve.
2009. szeptember 7. hétfő 15:07 - Zelenij Linda
A nagy nap szeptember 12-én lesz Moszkvában, az eseményen pedig részt vesz sok híresség, bankár, üzletember és politikus is. De a családtagokat nem hívták meg.

Alapvető információk
Neve: Jevgenyij Viktorovics Pljusenko
Beceneve: Zsenya
Születési ideje:1982.november 3.
Születési jegye: Skorpió
Születési helye: Szolnyecsnij (Solnechni),
Kabarovszk járás, Oroszország
Szülei: Viktor és Tatyána Vaszilijevna
Nővére: Helena
Unokahúga: Dása
Állatai: egy amerikai bulldog, a neve: Golden, és egy perzsamacska
Hobbijai: foci, billiárd, számítógépes játékok, paintball, utazás, zene, tánc
Bálványa: Viktor Petrenko, Eugeny Kafanikov
Mindezek ellenére úgy fest, hogy egyik rokonság sem sértődött meg a fiatalok döntése miatt. Pljusenko nénikéje, Ludmilla Dorohina úgy gondolja, hogy szegény Zsenyának, már kijutott a szenvedésből az első házassága alkalmával, így joga van eldönteni, hogy a másodikat hogyan szeretné megünnepelni. A menyasszony, Jana Rudkovszkaja (híres üzletasszony hazájában) családja szintén nyugodtan viseli, hogy kiszorulnak a mennyegzőről. Jana egyik közeli rokona elmondta: úgy vélik, hogy a lány remek parti Jevegnyij számára. Egyébként Pljusenko-mama szintén ezen a véleményen van, ami jövendőbeli menyét illeti: „Már azelőtt is odáig voltam Janáért, hogy hivatalosan megismerkedtek volna.”

Az egésszel egyedül csak Pljusenko nagypapája elégedetlen. Az öregnek jobban tetszik az a tradicíó, amikor az esküvőre összecsőditik az egész rokonságot, ahogyan azt tették a korcsolyázó első mennyegzője alkalmával. Bár meg kell hagyni, hogy a rokonok az első alkalommal nem hoztak szerencsét az ifjú párnak.

A pár két évvel ezelőtt ismerkedett meg, amikor még mindketten házaságban éltek, és mindkettőjüknek van gyermeke előző házasságából, ám egyik gyerek sem él velük.
A jövendőbeli "Pljusenkoné" elárulta, hogy egy Roberto Cavalli ruhában fog férjhez menni, ami a pletykák szerint több, mint 100 ezer euró: "Egy exkluzív menyasszonyi ruhát válaszottam Roberto Cavallitól, amit külön megrendelésre terveztek. Lesz koronám és és gyémánt kiegészítők is".

Azt is elárulta, az ara, hogy nincs semmilyen különös érzése a nagy nappal kapcsolatban, inkább csak fáradt: „Az egyetlen, ami megnehezíti az egészet, az a rengeteg hűhó a lagzi körül, hiszen első alkalommal csak bementünk az anyakönyvi hivatalba és összeházasodtunk."
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását