2024. május 7. - Gizella

Hernádi hazudik?

Hernádi Judit elvállalt egy reklámszereplést, de többen is megkérdőjelezik, hogy igazat mond-e benne, mert azt állítja, hogy magas volt a koleszterinszintje.
2009. szeptember 2. szerda 12:53 - HírExtra
Reklámok, sztárok és termékek. A szakma véleménye teljesen megoszlik a reklámszereplésekről, valaki jónak tartja, hogy színészek mosóport, joghurtot reklámoznak, míg a másik oldal teljesen elveti ezt.

Van az a pénz, amiért korpásodni kezd az ember haja – mondta egykor a sampont reklámozó Prokopp Dóra. A múltkor beszámoltunk róla, hogy Havas Henrik visszautasította a több milliós gázsit hozó mosópor reklámot, de most Hernádi Judit elvállalt egy felkérést. Egy margarin mellé állt, s azt fogja állítani, hogy csökkent tőle a koleszterinszintje.

Hernádit akarták?

„A reklám legfeljebb 15 millió forintból készülhetett. Hernádi 2–5 millió forint gázsit kaphatott.” – nyilatkozta egy névtelenséget kérő reklámszakember.

Az egészben csak az az érdekes, hogy a reklám mottója úgy szól, hogy csakis akkor szerepelek, ha az igazat mondhatom. Ezért nem véletlen, hogy most sokakban felmerült a kérdés, vajon tényleg magas-e a koleszterinszintje a színésznőnek. „A kampányszereplés feltétele volt, hogy a kiválasztottnak magas legyen.” – állítja Papp Gergely, a margarinmárka brand managere.

Kikéri magának a vádakat

Hernádi Judit személyében olyan hiteles, ismert személyiséget kaptunk, aki nyitott volt arra, hogy kipróbálja a termékünk háromhetes koleszterinszint csökkentő programját. Ez meggyőzte: érdemes a kampányunkhoz adnia az arcát.” – tette hozzá az üzletember, aki pénzügyekről nem beszélhet. Hernádinak tehát valóban magas volt a koleszterinszintje, és ha már így alakult, nem bánja, ha némi pénzt is keres vele.

„Köszönöm az aggódást, igen, kaptam pénzt a reklámért, de senkinek nincs köze ahhoz, hogy mekkora összeget.” – válaszolt a napilap kérdésére a Heti Hetes sztárja. „Azért vállaltam a reklámszereplést, mert hiszek abban, amit üzen. Saját magamon teszteltem a terméket, és bevált. Papírom van róla, hogy a koleszterinszintem, ami korábban magasabb volt a kelleténél, újra a normális szintre csökkent.” – árulta el Hernádi.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. szeptember 2. 20:47
Az én Tesco light margarinom még jobb!Semmi zsiradék nincs benne,csak viz és fehér szinezék.Kipróbáltam,felolvasztottam és ezt lehetett látni.Fél kiló,89-116 FT szokott lenni!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását