2024. május 7. - Gizella

Gúnyt űznek a szépségkirálynőnkből!

Kinevették többen is Serdült Orsit, amikor bevallotta, hogy ő bizony még csak egy férfival feküdt le életében.
2009. szeptember 2. szerda 18:01 - HírExtra
Szegény szépségkirálynőnket kigúnyolták, mert ország világ előtt felvállalta, hogy még csak egyetlen férfival feküdt le. Ő ezt nem szégyelli, de miért is tenné, mert eddig komoly kapcsolatban élt, elmondása szerint nem egy lány van, aki huszonegy évesen veszíti el a szüzességét. Ezért sem tartja ezt túl extrém dolognak, szerinte ez mindennapos, és minek feküdt volna össze rengeteg férfival, amikor halálosan szerelmes volt?

„Hallottam róla, hogy sokan kritizálták ezt, de nem tudom hova tenni az emberek véleményét. Huszonegy éves vagyok, nem hiszem, hogy egy rakat férfin túl kellett volna esnem, ráadásul ő az első nagy gyermekkori szerelmem volt, akivel ez megtörtént.” - mesélte Serdült Orsi.

Gyerekes támadások?

„Szerintem ezzel nincs probléma, hiszen van, aki huszonegy évesen veszíti el a szüzességét. Annak pedig, aki kuncog rajtam, csak annyit üzennék, hogy foglalkozzon a saját életével!” – tette még hozzá a gyönyörű modell, aki azt is elmesélte, hogy ha tehette volna, most fiatal anyuka lenne.

Bár sajnálja, hogy nem sikerült huszonegy évesen gyermeket szülnie, azért nem bánkódik, mert tudja, hogy fontosabb megteremtenie az anyagi körülményeket ahhoz, hogy babát vállalhasson. Előbb szeretné befejezni az iskolát, de közben a karrierjét is ápolnia kell. Jelenleg szerelem nélküli az élete, így még a párját is meg kell találnia, akinek majd egyszer megszüli gyermekét.

Nézzék meg Orsi riportját a Tabu Tv-vel!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását