2024. április 18. - Andrea, Ilma

A kutyapóz mások megalázását jelenti?

Milyen pózokat szeretnek az ágyban a sztárok? Mi a különbség Ronaldo és Brad Pitt között az ágyban?
2009. szeptember 2. szerda 09:47 - HírExtra
A szexuális pózok függnek a jellemtől – állítják a szexuálpszichológusok. Dr Csides Kata a Bors megkeresésére elmondta, azok, akik irányítani akarnak az ágyban, általában azokat a pózokat kedvelik, ahol ők lehetnek felül.

Hozzátette azonban, erről nincsen tudományos igényű felmérés, csupán a páciensek elmondása alapján lehet ezt kijelenteni. „Az a férfi, aki a kutya pózt részesíti előnyben, élvezetét leli a másik megalázásában, míg ugyanez a nőknél ösztönös életvitelre vall. A lovagló pózt szerető nők, akik a saját kielégülésüket és a látványt is fontosnak tartják, valószínű, hogy irányító hajlamúak a magánéletükben.

Akik határozottak és kezdeményezőek az ágyban, ilyenek az élet más területein is. Ugyanakkor a munkájában irányító szerepet vállaló fél otthon szívesen elengedi magát és átadja a 'gyeplőt". Akiket nem zavar az alárendelt szerep, azok szívesen vannak alul. Számukra fontosabb a párjuk akarata, mint a sajátjuk.

A sztárok


Christiona Ronaldo például nem az a fajta irányító a szexben, mint amit a pályán megszoktunk tőle. Az exbarátnő, Gabriella Edringer elárulta az aranylabdás focista az ágyban azt szereti, ha partnere mondja meg mi legyen.

Angelina Jolie és Brad Pitt a gyengédségre helyezi a hangsúlyt. Egyszer elmondták a sajtónak, hogy ők a romantikus helyszíneket és pozíciókat kedvelik. Például egy vízesés alatt, szemtől szemben egymást simogatva szívesen élvezik a szexet, és a vadnak ismert Angelina szívesen átengedi az irányítást szelíd férjének.

Dr. Csiky Antal szexológus a Bors megkeresésére elmondta, szerinte a póz csak forma, a lényeg a tartalom: az a fontos, törekszik-e valaki a partnere orgazmusára is. Az önző ember nem, míg az odaadó, nyitott, kedves természetű ezt fontosnak, a saját élvezeténél is előbbre valónak tartja.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

lelem
2009. szeptember 2. 10:52
Varietas delectatet..........mondta a latin.
Megette a fene, ha valaki egy pózt szeret csak!!!!!!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását