2024. május 18. - Erik, Alexandra

Idézgetve támad az ellenzék

A Fidesz szocialista politikusok, valamint egy közíró MSZP-t bíráló kijelentéseit, illetve egy Népszabadságban közölt kritikus mondatot idézve reagált Szabó Zoltán szocialista országgyűlési képviselőnek a vasárnap Budapesten tartott sajtótájékoztatójára, ahol az MSZP-s honatya a XVI. kerületi fideszes önkormányzatot vádolta korrupcióval.
2009. augusztus 30. vasárnap 15:28 - HírExtra
A Fidesz közleménye felveti a kérdést: "Hogyan +kormányoztok ti+?"
Majd idézi a Népszabadságot, mely szerint "(A jobboldalt) a másik oldal segíti hatalomra. Gyávasággal, kulturálatlansággal és mindenekelőtt: a korrupcióval."
Ezután egy Hegyi Gyula szocialista képviselőtől származó idézet következik: "Az MSZP ellen összehordott, általánosító korrupciós vádak egy része könnyen megcáfolható. Más esetekben sajnos jogos avád."

Ezt követően a Fidesz Ba:cher Iván közírótól idézi ugyanazokat a mondatokat, amelyek az elmúlt napokban már a párt több közleményében is szerepeltek, s amelyek szerint "Ahol felbukkannak, ott lopásesik. Metró: lopás. MÁV: lopás. Posta: lopás. Autópálya: lopás. BKV: lopás. Villamos művek: lopás. Margit híd: lopás. És ez itt, a hetedik kerület: lopás."
Szili Katalin szocialista házelnöktől pedig azt a mondatot idézi a Fidesz közleménye, mely szerint "A szocialista párt azért veszítette el a szerethetőségét és a társadalom bizalmát, mert morálisanmegkérdőjelezhető helyzetekbe került."

A szocialista sajtótájékoztatón felvetett XVI. kerületi százmilliós nagyságrendű fideszes önkormányzati korrupció gyanújára nem tér ki a reagálás, melyet Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettesszóvivője jegyzett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását