2024. május 25. - Orbán

Roma családoktól retteg a település

Mezőkovácsháza polgármestere keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: feszült a hangulat a városban, mert "2-3 roma család bűnöző életmódot folytat" és fenyegeti a lakosságot.
2009. augusztus 25. kedd 15:43 - HírExtra
Bakos István (független) azt állította: a legutóbbi eset augusztus 17-én éjszaka történt, akkor tűzoltóként dolgozó vejét eszméletlenre verték egy helyi roma család tagjai, a bántalmazás során a férfinak eltört a lába.

A városvezető - aki hangsúlyozta, hogy nem hozzátartozóként, hanem polgármesterként beszél minderről - közölte, hogy a mintegy 280 főre tehető helyi roma népesség tagjainak többségével semmi gondja nincs a lakosságnak, ám 2-3 család ismeretlen jövedelemből tartja fenn magát és "fenyegeti a lakosságot". Hozzátette: ezek a családok húsz-harminc lovat tartanak úgy, hogy földdel nem rendelkeznek, nagy értékű gépjárművekkel közlekednek, s jár nekik a szociális segély.

Albert István, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az említett ügyben súlyos testi sértés miatt folytat eljárást a mezőkovácsházi rendőrkapitányság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

samu49
2009. augusztus 26. 09:02
az ilyenek miatt utálják az emberek a CIGÁNYOKAT,és igenis valahogyan meg kell őket fékezni,mert egyre szemtelenebbek lesznek.Úgy érzik nekik mindent szabad.
Ripacs
2009. augusztus 25. 20:34
Németországban ezt nem csinálnák meg. Mivel a vagyonosodást nagyon ellenőrzik. Amúgy is majmolja az ország a németeket, mért tűrjük el? Ezek bebizonyították, hogy nincs helyük a társadalomba! Csak várjatok megyünk!!!!!!!!! MAGYAROK!!!!!!!
zsé
2009. augusztus 25. 20:27
Még valami! Cigányokat a mi városunkban nem ítélnek el! Tilos! A sündőrök mégcsak nem is mernek hozzájuk szólni! Egyikőjüket a szemem láttára köpte szemen egy vélhetően jogsi nélküli "roma" (16 éves lévén), amikor megállította a rendőr.
Jóformán nincs egy olyan család (károsult) sem, akinek valamilyen köze ne lenne a barnákhoz.
Elkelne nagyon a segítség!
SEGÍTSÉG!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását