2024. április 29. - Péter

Judy Neronak nincsen orgazmusa

Híres pornósztárunk Lévai Adriennel serényen készülődik a most hétvégi Erotika Parádéra. Judy Nero elárulta, hogy valójában neki sosincs orgazmusa.
2009. augusztus 25. kedd 16:59 - HírExtra
Augusztus utolsó hétvégéjén rendezik meg az Őszi Erotika Parádét, amire már régóta készülnek a szervezők, és a résztvevők. Judy Nero és Lévai Adrienn egy különleges erotikus film forgatását tervezik. Ennek leginkább az lesz az érdekessége, hogy a rendezvény alatt végig kamerázni fognak, s rögzíti a stáb a forróbbnál forróbb eseményeket.

„Egy interaktív erotikus filmet forgatunk, tehát nincsen előre elkészített forgatókönyv. Az Adriennel mi választunk majd helyszíneket, illetve jeleneteket, de a közönség beleszólhat a komédiába és a szex pózok alakulásába is.” - mesélte Judy Nero, aki rugalmasan kezeli a film alakulását.

Neki ez nem az első filmje, míg Lévai Adrienn sokkal inkább mondható szűznek ezen a területen, emiatt nagyon izgul. „Nagyon sok ember lesz kinn ezen a rendezvényen, és figyelni fogják, hogy mit is csinálunk. Azért remélem, hogy valóban fognak nekünk segíteni abban, hogy mi legyen benne a filmben.” – nyilatkozta kissé aggodalmasan Adrienn, az ismert erotikus modell.

Egy pornószínész magánélete

Sokan talán el sem tudják képzelni, hogy milyen lehet egy ilyen embernek az élete, pedig ugyanolyan, mint mindenki másé. „Elváltam, van egy párkapcsolatom, és nagyon jól elvagyok a magánéletemben. Szeretnénk gyereket, amihez szurkolok magunknak, bár már nem tervezek előre, mert az előző házasságom is kudarcba fulladt.” – mesélte magánéletéről Judy Nero.

Elárulta azt is, hogy neki a munka, az tényleg csak munka, mert ő még sosem élvezett el filmforgatás közben, csakis a rendezői parancsra cselekszik. A most hétvégi Erotika Parádén mindkét lányt megismerhetik a lelkes rajongók a Lurdy Házban található Renegade Pub-ban.

Ez egy tizennyolc karikás videó, amiben megcsodálhatjuk a csodaszép lányokat ruha nélkül! Viszont a nőkre is gondoltak, mert meztelen férfiak is helyet kaptak az erotikus riportban!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását