2024. május 3. - Tímea, Irma

Autósok fekete napja: vér és halál

Öt autó ütközött össze kedden az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán, senki sem sérült meg, a baleset nem akadályozza a forgalmat - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2009. augusztus 25. kedd 11:23 - HírExtra
Budapest irányában, a 92-es kilométerszelvény közelében történt a baleset, az autókban anyagi kár keletkezett, de személyi sérülés nem történt - mondta Fodorné Parrák Nóra, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A járművek a leálló- és a gyorssávban haladnak, a forgalomban nincs fennakadás - tette hozzá.

Egy ember meghalt, hatan pedig megsérültek Fejér megyében, az alig egy óra leforgása alatt kedden történt három közlekedési balesetben - közölte az MTI-vel a rendőrség.

Pákozd és Sukoró között a 8116-os úton egy 66 éves férfi halt meg - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, R. Szabó Ágnes. Tájékoztatása szerint a balesetet az okozta, hogy a kocsi eddig ismeretlen okból elhagyta az útpályát.

Ugyancsak útelhagyásos baleset történt Székesfehérvár és Pákozd között, Csala térségében a 811-es úton.

A balesetben egy ember súlyosan, hárman könnyebben sérültek. A súlyos sérültet a tűzoltók vágták ki a kocsiból, a három könnyű sérült pedig a helyszínelő rendőrök érkezésekor elszaladt a karambol színhelyéről.

Autó és autóbusz karambolozott a 64-es főúton a lajoskomáromi bekötőútnál, ahol a kanyaradó busz hátuljának ütközött egy személyautó. A balesetben a busz utasai közül ketten megsérültek, az első hírek szerint egyikük súlyosan.

Öten súlyosan megsérültek, amikor három autó egymásba rohant kedden a 4-es úton; a sérültek között van egy kisgyerek is - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese az MTI-t.

A rendőrség teljes útzár mellett helyszínel a 4-es út 87-es kilométerénél, a három autó közül az egyik az árokba szaladt - közölte Kis-Guczi Péter.

Elmondta, hogy az öt sérült közül hárman a gépkocsijukba szorultak, őket a ceglédi tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A sérülteket hamarosan kórházba szállítják - tette hozzá.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte: a Budapest és Szolnok felől érkezőket mindkét irányban leterelik a 4-es útról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását