2024. április 27. - Zita

Elismerte bűnösségét

Őrizetbe vették azt a férfit, aki elsodort egy gyermekét babakocsiban toló házaspárt, az 51 éves férfi elismerte a balesetet.
2009. augusztus 16. vasárnap 13:47 - HírExtra
A férfi a kihallgatásán elismerte, hogy a vezetés előtt alkoholt fogyasztott - mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az is kiderült, hogy a gépkocsinak nem volt érvényes műszaki vizsgája, és azzal a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a férfi - tette hozzá.

A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette. Vele szemben segítségnyújtás elmulasztása, közúti baleset gondatlan okozása, valamint jármű önkényes elvétele bűncselekmények gyanúja alapján folyik az eljárás.

Az autós csütörtök este a piros jelzőlámpa ellenére behajtott egy kereszteződésbe, ahol elsodorta a szabad jelzésre, zebrán átkelő párt. A gépkocsivezető megállt, de miután kiderült, hogy a sértettek rendőrt hívnak, elhajtott. A szülők és a szemtanúk feljegyezték az autó rendszámát, így a rendőrség gyorsan megtalálta a tulajdonost, aki azt mondta, hogy egy ismerősének adta oda az autót.

Az egyéves csecsemő a baleset során kirepült a kocsiból és könnyebben megsérült, a szülők zúzódásokat szenvedtek, de már mindannyian jól vannak.
Az elhagyott autót még csütörtök este megtalálták, a vétkes sofőrt szombaton kora este egy szegedi kocsmában fogták el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását