2024. május 6. - Ivett, Frida

Retkes: a BKV körüli mizéria a két nagy párt "kirakatcsatája"

A BKV körüli botrányok nem mások, mint az MSZP és a Fidesz "kirakatcsatája" - mondta Retkes Attila, az SZDSZ elnöke péntek reggel a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában.
2009. augusztus 14. péntek 08:52 - HírExtra
Az elnök szerint "nagy felelőtlenség" az MSZP-től, hogy a vizsgálatok befejeződése előtt Kocsis István menesztését kéri, a Fidesz részéről pedig az, hogy "láthatóan minden eszközzel" a BKV vezérigazgatójának megtartásáért küzd.

Retkes Attila szerint a BKV körüli botrányokban a legkevésbé érintett párt az SZDSZ. Szerinte a főváros közlekedési vállalatának botrányaiért nem felelős például az SZDSZ-es főpolgármester-helyettes, a közlekedési tanácsnok és a BKV felügyelőbizottságának elnöke.

Mint mondta: akik a "kirakatcsatájában" nem vesznek részt, azoknak nem kell felelősséget vállalniuk. "A jelenlegi ismereteim szerint Ikvai-Szabó Imre, Lakos Imre és Székely Gábor nem felelős azért a helyzetért, ami a BKV-nál kialakult" - hangsúlyozta az elnök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. augusztus 14. 11:11
Amúgy szerintem ez az 1002. éjszaka meséje!
nagy bazsi
2009. augusztus 14. 09:54
Tisztelt Retkes úr!
Sztem a dolgozó embereket NEM ÉRDEKLI a "mszp-fidesz kirakatcsatája", jobb ha tőlem tudja.Egy dolog érdekli szűnjön meg a "mutyizás",és kegyetlenül büntessék meg aki hibázott akinek(akiknek) kötelessége lett volna tudni mindenről.Akik felvették jogtalanul különböző jogcímen a pénzt.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását