2022. május 28. - Emil, Csanád

Szexi! Rúdtáncos lett a tinisztár! – képpel

Miley Cyrus megmutatta, hogy mire képes! A hétvégi díjátadón egy rúd mellett riszálta magát, ezzel sokakat meglepett a még mindig csak tizenhat éves énekesnő.
2009. augusztus 11. kedd 17:59 - Kővári Adrienn
A hétvégén kiosztották Amerikában a 2009 Teen Choice Awards díjakat, amin az összes sztár tiszteletét tette. Sokan díjakat vettek át, míg mások a színpadon szórakoztatták a közönséget. Így tett a tinisztár Miley Cyrus is, aki a Party in the USA című számával lépett fel, miközben egy rúd mellett táncolt. A még mindig tizenhat éves Miley egy nagyon szexi ruhában, és egy fekete csizmában lejtette el a táncát a fémrúd mellett.

Rengeteg táncossal adta elő a számát, s eleinte még csak a színpadon táncoltak. Majd félidőnél ráállt egy fagyis kocsira, amit a többi táncos tologatott. Ezen helyezkedett el az a bizonyos rúd. Sokakat meglepett az enyhén erotikus szám, mert csak tizenhat éves, ráadásul elég szűziesnek állította be magát az énekesnő. Több sztár is szomorú jövőt jósol Miley-nak, mert már látják benne a következő Lindsay Lohant, aki anno szintén tini sztárként kezdte.

Megérdemelt produkció

Az este alatt összesen hat díjat is bezsebelt a fiatal énekesnő. Megkapta többek között a legjobb vígjáték szerepért járó trófeát, de a Hannah Montanaval szinte mindent megnyert, amit csak lehetett: mozi, dal, tánc, duett.

Karrierje még mindig fölfelé ível, bár nagyon úgy tűnik, hogy jövőre nem lesz újabb Hannah Montana évad. Miley és menedzser apja jobbnak látják szüneteltetni a forgatást, mert sokkal több pénz befolyik nekik a zenélésből.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását