2024. május 17. - Paszkál

Rangadóval indul a szezon

Október 27-én négy mérkőzéssel, benne a Cleveland Cavaliers-Boston Celtics rangadóval kezdődik meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2009/2010-es szezonja.
2009. augusztus 5. szerda 13:40 - HírExtra
Az alapszakasz programjának szerdai ismertetéséből kiderült, hogy az első nap zárómeccsét vívja majd a bajnok Los Angeles Lakers, mely a városi rivális Clippersszel csap össze.

A hagyományosan legnézettebbnek számító december 25-i program két kiemelkedő összecsapása a tavalyi győztes Celtics és az idei döntős Orlando Magic, illetve a Lakers és a Cavaliers párharcai lesznek. Utóbbi találkozó a mindig nagy figyelemmel kísért Kobe Bryant-LeBron James csata mellett azért is érdekesnek ígérkezik, mert júniusban a Clevelandhez igazolt Shaquille O,Neal, aki a 2000-es évek elején nyert három bajnokságot Bryant oldalán a kaliforniai csapattal.

A legutóbbi döntő csapatai január 18-án és március 7-én találkoznak. Előbbi időpontban a Los Angeles, utóbbiban pedig az Orlando lesz a pályaválasztó.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását