2024. április 29. - Péter

Egyelőre fennakadás nélkül a Nagykörúton

Nincs fennakadás a 4-es és a 6-os villamosokat pótló buszok közlekedésében, a hajnali üzemkezdet óta nem volt rendkívüli esemény - közölte hétfőn reggel Kiricsi Karola, a BKV szóvivője.
2009. augusztus 3. hétfő 11:06 - HírExtra
A Blaha Lujza tér és a Moszkva tér között szombaton kezdődött a vágányfelújítás. A közlekedési társaság a hétfő reggeli üzemkezdetkor negyvenkét buszt állított forgalomba, hogy a munkanapokon csúcsidőben tartani tudják az egy-két perces, csúcsidőn kívül pedig a két-három perces indulásokat - mondta Kiricsi Karola.

A buszok folyamatosan tudnak haladni a reggeli forgalomban, a járatok jól kihasználtak - közölte a szóvivő, hozzátéve: minden megállóban és az érintett szakaszig közlekedő Combino villamosokon is elhelyeztek olyan utastájékoztatókat, amelyek az átszállást segítik.

Az augusztus 19-ig tartó felújítás idején a BKV forgalmistái mellett rendőrök segítik a buszok akadálytalan közlekedését, ezért a délutáni csúcsidőben sem várható fennakadás - mondta Kiricsi Karola.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását