2024. április 25. - Márk

Szexi! A Jóban Rosszban színésze megmutatta formás melleit!

Negyvennyolc évesen dobta le ruháit a színésznő, igaz csak egy darab kedvéért. Jelenleg szingli Tallós Rita, keresi az igazit, aki felé nagy elvárásokat támaszt, talán ezért sem találta még meg.
2009. július 27. hétfő 10:59 - HírExtra
A hétvégén sokan meglepődhettek akkor, ha ellátogattak a Gellért fürdőbe egy színházi előadásra, mert a Jóban Rosszban egykori szereplője, Tallós Rita megmutatta formás melleit a Timbilding című krimi hétvégi bemutatóján. A nézőket váratlanul érte a vetkőzés, amire azért a fürdőben került sor, mert maga a krimi egy wellness-szállóban játszódik.

- Nem vagyok gátlásos, a színésznek a teste a munkaeszköze. Öncélú mutogatást azonban nem vállalok, de ebben a darabban nem is erről volt szó, dramaturgiailag indokolt volt a jelenet. – magyarázta a színésznő.

Azt már tudjuk, hogy nem szégyellős, de mi a helyzet a formás melleivel?

- Nem ítélem el azokat, akik a plasztikai sebész kése alatt szépülnek, nyilván, ha egyszer úgy fogom érezni, hogy ez szükséges a számomra is, akkor én is felkeresek egyet. – mesélte Tallós Rita.

Pikáns részletek

Az erotikus jelenet most még párját sem zavarhatta, mert már öt hónapja, hogy szakított egykori szerelmével, Iványi Györggyel.

- Nagyon magas számomra a mérce, talán strapás nő is vagyok, mert sok mindent kell teljesítenie egy férfinak azért, hogy vele maradjak. Most ugyan egyedül vagyok, de kitűnően érzem magam a bőrömben. – nyugtatott meg mindenkit a színésznő.

A szingli élet nem viseli meg a még mindig gyönyörű színésznőt, jelenleg a munkájára koncentrál. A darabban nemcsak ő keveredik pikáns jelenetbe, hanem Gregor Bernadettet is láthatjuk egy erotikus pillanatban. A Timbilding krimi már csak ezért is érdekes.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását