2024. május 14. - Bonifác

Botrány! Bajok vannak Madonna magyarországi koncertjével!

Egyelőre nem tudni biztosan, hol tartják meg Madonna augusztus 22-i magyarországi koncertjét, amelynek az eddigi hírek szerint a Kincsem Park adott volna otthont - írta a szombati Bors.
2009. július 25. szombat 10:27 - HírExtra
A lap megtudta, az énekesnőnek "mennie kell a Kincsem Parkból", de ennek oka - mint írták - egyelőre titok. Bár az érintettek egyelőre nem bocsátottak ki hivatalos nyilatkozatot, nem cáfolták a Bors értesülését - olvasható a cikkben.

Valóban folynak tárgyalások a helyszínről, de jövő hét közepéig nem mondhatok semmi biztosat - válaszolta a Bors kérdésére a Kincsem Park ügyvezető igazgatója, Vajtó Lajos.
A koncertet szervező Live Nation Hungary nem erősítette meg a híreket, de az biztos - írta a Bors -, hogy a Budapesti Olimpiai Központtal megbeszélések folynak, így nem kizárt, hogy a Puskás Ferenc Stadion lesz a koncert helyszíne.

A tapogatózó beszélgetéseken már túl vagyunk, konkrét kérdésekről tárgyalunk a koncert szervezőivel. Jó úton haladunk - mondta a központ vezetője, Kis György a lapnak.

A Kincsem Park istállótulajdonosai a lap szerint örülnének, ha valóban meghiúsulna a koncert a parkban. Az egyik neve elhallgatását kérő istállótulajdonos szerint ha már egyszer nagy nehezen felépült egy versenypálya, abban nagy kárt okozott volna, "ha a szezon közepén széttúrják", arról nem is beszélve, hogy a lovaikat is megviselte volna a hangos zene.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását