2024. június 1. - Tünde

Házasság a rockszínpadon

Ezernyi tanú előtt, a II. Zorall Sörolimpia színpadán mondja ki a boldogító igent egy tatabányai ifjú pár a megyeri rockfesztiválon - tájékoztat az MTI Önkormányzati Sajtószolgálata (ÖS).
2009. július 24. péntek 21:37 - HírExtra
Az idei nyár legnagyobb ingyenes koncertsorozata augusztus 20-a és 23-a között várja a látogatókat Magyarország legkisebb településén, Megyeren. A rendezvény egyik színfoltja egy rockesküvő lesz, amelyen egy tatabányai hölgy és úr "fogad egymásnak örök hűséget".

Bárki frigyre léphet választott párjával a fesztivál színpadán, de előzetesen eleget kell tenniük az ilyenkor szokásos formaságoknak. A falu annyiban kíván segítséget nyújtani a házasulandóknak, hogy a 30 napos bejelentkezési határidő alól fizetendő felmentési díjat átvállalja.

A szolgáltatás igazi anyakönyvvezetővel, valódi házasságkötést jelent, tehát mindenki alaposan gondolja át, mire adja a fejét - hívta fel a figyelmet Pajer Kristóf, Megyer polgármestere.

Az újszerű kezdeményezés legfontosabb tudnivalóit a falu webcímén, a megyer.hu oldalon, a Rendezvények - Házasságkötés menüpont alatt olvashatják el az érdeklődők.

A Sörolimpián félszáznál több zenekar lép fel folyamatosan, és éjjel-nappal szól a rock. A rendezvény vendégei a falu határában lévő kempingben, esetleg egy kellemes fészerben, az igényesebbek pedig a sümegi Hotel Kapitányban hajthatják álomra a fejüket. Valamennyi program, illetve a megyeri alvóhelyek igénybevétele is ingyenes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását