2024. május 29. - Magdolna

Fellélegezhet Jacko orvosa!

A legfrissebb hírek szerint megússza a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját dr. Conrad Murray, Michael Jackson egykori kezelőorvosa.
2009. július 22. szerda 12:19 - HírExtra
Bár továbbra is rejtély, pontosan mi is okozta Jacko halálát, az már egyre valószínűbbnek tűnik, hogy nem Conrad Murray-nek, a szupersztár kezelőorvosának kell elvinnie az egész balhét. Mint tegnap kiderült, a rendőrség nem tudott elegendő közvetlen bizonyítékot felmutatni Murray ellen, így nincs lehetősége arra, hogy gyilkosság vádjával állítsa bíróság elé a doktort.

Hogy miért nem sikerül Murray-t sarokba szorítani? A Blikk információi szerint azért, mert a popkirály gyógyszerfüggő múltja miatt ma már képtelenség megállapítani, a kilószámra beszedett pirulák közül melyik okozta közvetlenül a sztár halálát, és azt Murray adta-e be neki, vagy sem.

Mindezek ellenére a gondatlanságból elkövetett emberölés vádja még utolérheti az orvost, hiszen számtalan tanúvallomást őriznek a hatóságok, amelyek mind Murray ellen szólnak.

Nem Murray azonban az egyetlen, akinek félnivalója van a popkirály halála miatt. Mint arról már a HírExtra korábban beszámolt, a Los Angeles-i hatóságok a sztár egykori bőrgyógyászát, dr. Arnold Kleint is a gyanúsítottak között tartják számon, nyolc további megfigyelt egészségügyi szakemberrel együtt.

A rendőrség és a nyilvánosság látóterébe került orvosoknak egyébiránt nem csupán a törvény szigorától, hanem az elkeseredett rajongóktól is van tartani valójuk. Egy texasi illetőségű kardiológus például védőőrizetet kapott, mert a attól fél, a feldühödött Jacko-fanatikusok rajta vezetik le feszültségüket. A doki már el is menekült Kaliforniából, s nagy valószínűséggel csupán a tárgyalásra tér vissza Los Angeles-be.

Érdekes, hogy Michael Jackson ügyében ugyanaz az ügyosztály nyomoz, amelyik annak idején a szintén túladagolásban elhuny playmate, Anna Nicole Smith esetében vizsgálódott. Ez pedig nem jó ómen a popkirály rajongói számára: a nyomozócsoport 2007 óta nem tudott gyanúsítottal előállni, pedig csupán annyit kellene kiderítenie, ki vagy kik írták fel a milliárdos özvegynek a halálos mennyiségű altatót.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását