2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Elképesztő! Tilos a nemi erőszak az ifjú szocik körében

Az ifjú szocialisták hat napot végigbuliztak a Zánkai Gyermektáborban, ahol sok érdekes esemény történt. Elvtársozás, szleng szótár, mexikóiak kizárása és szlovákok diszkriminálása. No, meg nemi erőszak.
2009. július 22. szerda 15:39 - HírExtra
Az MSZP ifjúsági szervezete, a Societas hatalmas fesztivált rendezett az idén Zánkára, amelyre több más ország ifjú szocialistái is eljöttek. Ezért a Societas négynyelvű programfüzettel kedveskedett az idelátogatóknak, amelyben külön ki volt emelve: „A nemi erőszak semmilyen formája nem megengedett!”. A kérdés az, hogy miért kell erre külön felhívni a figyelmet? A Societas szerint a hevesebb vérmérséklettel bíró rasszok majd végigerőszakolják egész Zánkát? A felvetés nem is áll olyan távol a valóságtól: Varga László, a Societas elnöke szerint „kultúrkörönként eltérhet az ismerkedés formája, így könnyen félreértések adódhatnak”. Mondjuk egy nemi erőszak...

Az idegenekkel szembeni intézkedésekből nem ez volt az egyetlen. A mexikói kompániát a biztonságiak egyszerűen nem engedték be, mert nem kis mennyiségű tequila volt náluk - amit nem lehetett bevinni, hisz a benti méregdrága piát kellett venni. A szlovákokkal meg semelyik magyar nem ülhetett le inni - egészen addig, amíg közösen el nem határolódnak a szlovák nyelvtörvénytől. Erre már csak hab a szinte semmire nem használható magyar-magyar szlengszótár, amely elviekben a jobb megértést szolgálta volna.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

d.a.angela
2009. július 22. 16:44
:))))))Hát honnan a fenéből jöttek, hogy meg kelett tiltani az erőszakot, valami afrikai törzs kommunistái? És hogy lehet félreértésből megerőszakolni valakit????
Amúgy ezek a "megszorítások" központilag voltak kiadva? Ebből vicclapoot lehetne csinálni:)))))
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását