2024. május 20. - Bernát, Felícia

Elkészült a 400 ezredik győri Audi

A 400 ezredik Audi TT sportautó csütörtökön gördült le a győri Audi Hungaria Motor Kft. gyártósoráról - közölte a vállalat.
2009. július 16. csütörtök 15:51 - HírExtra
Az ibiszfehér színű, exkluzív, úgy nevezett S-Line felszereltségű, quattro Audi TT Coupé a német piacra készült. A kedvező üzemanyagfogyasztású autót két literes, 125 kW, azaz 170 lóerős teljesítményű TDI motor hajtja, amelyet szintén Győrött gyártottak. A TT Coupék összeszerelése tizenegy évvel ezelőtt, 1998 tavaszán kezdődött Győrött. A következő évben újabb modell, a nyitható tetejű TT Roadster összeszerelése is elindult a győri vállalatnál. Három éve mindkét modell új generációját is az Audi Hungariánál gyártják.

A győri vállalat az Audi AG ingolstadti gyárával kooperációban állítja elő a TT modelleket, amelyek a világ több mint negyven országába találnak gazdára.

A járműgyártás területén 2001 és 2003 között a TT modellek gyártósorán készültek az Audi A3 és S3 modelljei is. Másfél éve pedig az Audi A3 Cabriolet modelljét is a győri gyártósoron szerelik össze.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását