2024. március 29. - Auguszta

Szomorú! Még egy álompár szakított

A múlt héten egy újabb kapcsolat hullott a darabjaira, ugyanis Jessica Simpsont dobta szerelme, Tony Romo. Az ok a karrierjük volt, egyre kevesebbet tudtak a másikkal törődni.
2009. július 15. szerda 06:59 - Kővári Adrienn
Egy újabb álompár szakított, ha egyáltalán nevezhettük annak Jessica Simpsont és Tony Romo-t. Még nem tudni biztosan, hogy mi is történt, de egy forrás elárulta a People magazinnak, hogy még múlthét csütörtökön kidobta Tony a lányt, ráadásul úgy, hogy másnap lett volna Jessica huszonkilencedik születésnapja.

Teljesen összetört Jessica. Még mindig szereti Tonyt, de már túl késő. Nagyon elfoglaltak mindketten a karrierjük miatt, ezért úgy döntöttek, hogy legyen vége.” – mesélte az énekesnő egy közeli barátja.

Azért is tűnik biztosnak a szomorú hír, mert a Dallas Cowboys hátvédje egy tizennégy fős baráti körrel mutatkozott péntek este, de Jessica már nem volt velük. Ezt is egy forrástól tudja a People magazin.

Ráadásul lányok is voltak ezzel a kisebb társasággal, akikkel táncolt is egy keveset, majd a fiúkkal iszogatott.

Jessica Simpson szóvivője nem kommentálta az eseményeket, de a másik oldalt sem tudták még elérni.

Elmaradt a szuper szülinap

Eredetileg Jessica Simpson egy Barbie és Ken partit szeretett volna tartani, csak mikor kidobták, s Ken nélkül maradt, a bulit is lefújta. A Twitterjén közzétett egy üzenetet, hogy a Barbie buli törölve, de mivel mégis huszonkilenc éves lesz, ezért úgy érzi, mintha a világ tetején állna, mert imád öregedni.

Ez már azért egy kicsit furcsa, hiszen nem sok nő kiabálja szét a világban, hogy imádja, hogy évről-évre egyre öregebb. S közel a harminc felé, magányosan, de fő a pozitivizmus.

Nehéz a szakítás után

Szombat este megtalálta egy lány Tony Romot, s magánéletéről faggatta, de ő csak elhessegette a kíváncsiskodó hölgyet. Hiába hozta meg ő a döntést, úgy tűnik neki sem könnyebb.

A közeli barátok is sajnálják, hogy így ért véget a kapcsolatuk. Még 2007-ben kezdtek el randizgatni, s azóta elválaszthatatlanok voltak. Ezelőtt Jessica már férjnél is volt, de házassága csak két évig tartott. Úgy tűnik most sem találta meg az igazit.

Azért van remény, mert már gyógyulófélben van az énekesnő, legalábbis pozitív dolgokat írt ki a Twitterjére: isten áldását kérte rajongóira, családjára, de az ellenségeire is. Még a szerelemről sem mondott le, reméljük, hamar talál magának valaki mást.
Forrás: HírExtra/People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását