2024. május 10. - Ármin, Pálma

Szép summát loptak el ékszerben

Csaknem 800 ezer forint értékű, egyedi díszítésű arany ékszert loptak el Ferihegyen egy Párizsba tartó utas már feladott poggyászából - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.
2009. július 15. szerda 15:03 - HírExtra
A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) bűntető eljárást indított ismeretlen tettes ellen.
Mivel az ékszerek egy részéről van fénykép, az RRI kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval tud szolgálni, jelentkezzen a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság Főügyeletén.

Közlésükben azt tanácsolták az utasoknak, hogy feladott csomagjaikban ne helyezzenek el nagy értékű tárgyakat, azokat inkább kézi táskájukban tartsák, és a terminálon található fóliázó gépek segítségével is védjék csomagjaikat.

Mint írták: a legtöbb esetben értékes fényképezőgépek, laptopok, mobiltelefonok, készpénz tűnik el a poggyászokból, amelyeket tanácsos inkább magunknál tartani, és mindig tartsák szem előtt csomagjaikat. A nyári utasforgalom megnövekedése zsúfoltságot okoz, mely kedvező terep a tolvajok számára, akik különböző trükkökkel használják ki az utasok figyelmetlenségét - írták.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását