2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kocsis nem beszélt

Nem tett nyilatkozatot Kocsis István, a BKV vezérigazgatója a cég felügyelőbizottságának (fb) szerdai ülésén, mert szabadságát tölti - közölte Székely Gábor, a BKV fb elnöke az MTI kérdésére válaszolva.
2009. július 15. szerda 19:49 - HírExtra
A fővárosi önkormányzat vezetése előzőleg azt közölte, elvárják, hogy Kocsis István a szerdai fb-ülésen számoljon be arról, mi a valóságtartalma azoknak a sajtóban megjelent híreknek, amelyek még a villamos művek vezérigazgatójaként gyanús ügyekkel hozták őt összefüggésbe.

Székely Gábor az MTI érdeklődésére elmondta, hogy hétfőn telefonon beszélt Kocsis Istvánnal, aki azt közölte: külföldön tartózkodik és csak a július 27-i fb-ülésen tud jelen lenni.
Az elnök szerint Kocsis István a jövő hétfői fb-ülésen tesz nyilatkozatot a sajtóban megjelent hírekkel kapcsolatban.

Demszky Gábor főpolgármester és Steiner Pál MSZP-frakcióvezető az MSZP-SZDSZ péntek délutáni koalíciós egyeztetését követően az MTI-nek azt nyilatkozták, joggal elvárható, hogy a vezérigazgató akár a szabadságának megszakításával is, de megtegye nyilatkozatát az fb előtt a sajtóértesülésekről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását