2024. április 25. - Márk

Újabb szerelem a láthatáron? A Harry Potter sztárja begerjedt!

A színésznő eddig sem tagadta, hogy tetszik neki Robert Pattinson, de váltig állítja, hogy csak barátok. Ezért, amikor csak teheti kiáll a szexis vámpír mellett!
2009. július 13. hétfő 20:29 - Kővári Adrienn
Nem meglepő, hogy sok celeb hölgy nyilatkozik elismerő szavakkal a szívtipró Robert Pattinsonről, hiszen annyira tökéletes, hogy nő jobbról nem is álmodhatna. Így tett korábban Miley Cyrus is, de még a mi Voksán Virágunk is azt nyilatkozta, hogy a legszívesebben az ágyába vinné a hírességet. Most a Harry Potter sztárja, Emma Watson zengett róla ódákat.

„Rettenetesen aranyos srác! Nagyon örülök annak, hogy ilyen sikeres, és népszerű lett.” - áradozott róla a fiatal színésznő.

Még a Harry Potter és a tűz serlege forgatásán dolgoztak együtt, akkor Robert játszotta a tragikus sorsú Cegric Diggoryt, aki az életét veszti a történetben. Emma Watson nagyon reméli, hogy jól bírja a szexis vámpír ezt a hirtelen jött népszerűséget. Az biztos, hogy ő már megtanulta kezelni, hiszen mit neki egy kis bugyi mutogatás!

Csak nem több is van a levegőben?

Már nem az első alkalom, hogy a Harry Potter üdvöskéje kiáll nyilvánosan is a Twilight sztárja mellett. Korábban örömködve nyilatkozta, hogy mennyire szívdöglesztően néz ki Robert Pattinson. „Nagyon, nagyon jóképű, szóval meg sem lepődök.” – mesélte izgatottan a Hermionet alakító Emma Watson.

Egy hónappal ezelőtt bevallotta, hogy nem hagyja őt hidegen a vámpír, de ennek ellenére sosem volt köztük semmi se. Abban viszont biztos, hogy Kristen Stewart már nem lehet közömbös Robertnek. Elmondta, hogy ők csak jó barátok, órákat tudnak egymással telefonálgatni, de kapcsolatuk ebben ki is merül. Viszont fogadni merne, hogy van valami a két színész között.

Legyen igaza Emma Watsonnak, de eddig semmi sem derült még ki a titkos kapcsolatból. Korábban felröppentek olyan pletykák, hogy Kristen gyereket vár Roberttől, de ezeket azóta megcáfolták, nem is terhes a színésznő.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását