2024. április 28. - Valéria

Jön az új Mortal Kombat film

Újabb film készül a híres és rendkívül véres, verekedős akciójátékos sorozatból, a Mortal Kombatból.
2009. július 11. szombat 10:19 - HírExtra
A forgatást már idén szeptemberben elkezdik.

A filmről szóló első hírt nem sokkal azután jelentették be, hogy Larry Kasnoff, az első Mortal Kombat film producere beperelte a játékfejlesztő céget, a Midwayt annak érdekében, hogy a licencjogokat a vállalat felvásárlása után is megőrizhesse: ugyanis a Midway a csőd szélére került, és beolvadása egy másik cégbe elkerülhetetlen. Kasanoff cége, a Threshold Entertainment állítólag még 1993-ban vásárolta meg az adaptációkra vonatkozó örökös és kizárólagos licencjogokat - olvashatjuk a GameSpot cikkében (www.gamespot.com).

Az új filmről a San Gabriel Valley Tribune egy cikkéből lehetett először olvasni, amelyben Chris Casamassa karateoktató és színész elmesélte, hogy harmadszor is felveszi az élőhalott nindzsa, Scorpion maszkját.

Az első Mortal Kombat film mindössze 25 millió dolláros költségvetéssel készült 1995-ben, és 122 milliót kasszírozott világszerte. A siker hatására Kasanoff cége nem csak a folytatást, a Mortal Kombat: Annihilationt készítette el 1997-ben, hanem egy tévéfilmet és egy rajzfilmsorozatot is.

A 2010-ben várható új film angol címe Mortal Kombat: Devastation lesz, a forgatókönyvet pedig Sean Catherine Derek írja majd, aki korábban Batman és Hupikék törpikék rajzfilmek forgatókönyvein dolgozott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását