2024. április 25. - Márk

Szörnyű! Összeomlik a hazai tinisztárunk!

A magyar lányok bálványa, SP egyre nehezebben viseli a sikert, de nemcsak a vidám részét, hanem a sötétet is. Sokan átverik, s ő ezzel nem tud mit kezdeni, de egy barátnő után is nagyon vágyakozik.
2009. július 7. kedd 12:40 - HírExtra
A sztár élet sötét oldala most utolérte SP-t, a magyar fiatal sztárt is. Húsz évesen robbant bele egyik napról a másikra a hazai zenei életbe, egy hónapja két Comet gömböt is bezsebelhetett a díjátadón. Rajongók ezrei imádják, de a hirtelen támadt siker teljesen kikezdte SP, azaz Éder Krisztián idegeit.

- SP mostanában egyre furcsábban viselkedik. Nagyon fontos volt neki a Comet-gála, de nem számított rá, hogy díjat kap. Amióta átvette a díjakat, teljesen magába zárkózott, csak a fellépéseire megy el. Nehezen viseli, hogy sokan beszólnak neki, hogy valótlanságokat terjesztenek róla, kihasználják a jóhiszeműségét, és becsapják. Az is frusztrálja, hogy nincsen barátnője. Bár mostanában sok csaj keresi a társaságát, nem tudja ki közeledik hozzá őszintén. Félek tőle, hogy összeroppan, és lelki roncs lesz belőle, mint a fiatal sztárok többségéből. – mesélte aggódva az énekes egy közeli barátja.

Egyre bizalmatlanabb


A napilapnak SP-t is sikerült felkeresnie, aki elmesélte, ő hogyan is látja jelenlegi életét. Azzal egyetért, hogy felgyorsultak körülötte az események, és nehezen is dolgozza fel, hogy mennyire sok ember szereti őt.

- Hatalmasat változott az életem az elmúlt időszakban, megjelentek körülöttem a rosszakarók. Megvisel, amikor valaki barátságosan közelít hozzám, majd hátba szúr. Igyekszem kiszűrni az ilyen embereket az életemből, méghozzá úgy, hogy minden erőmmel a munkára koncentrálok. Ősszel megjelenik az új lemezem, és gőzerővel próbálok a klipforgatásra, és a fellépésekre. Remélem, hogy az idő megszűri a körülöttem lévő embereket, és a munkatársaimon, valamint a régi barátaimon kívül is akad valaki, akit közel engedhetek magamhoz. Nagyon várok már egy olyan lányra, akit mindenkinél jobban szerethetek. – mesélte SP.

Reméljük, mihamarabb megtalálja majd azt a lányt, s idővel az élete is a helyére billen.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Sanya1977
2009. július 7. 15:39
Legalább gyorsan elhúz a fenébe és nem kell bámulnom a bamba pofáját a viván.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását